Redactia.ro
Home » Știri » Ce a postat Raluca Zenga pe rețelele de socializare după anunțul făcut de Walter Zenga? Fanii sunt derutați

Ce a postat Raluca Zenga pe rețelele de socializare după anunțul făcut de Walter Zenga? Fanii sunt derutați

Despărțirea dintre Raluca și Walter Zenga a fost speculată de mult imp în spațiul public. Confirmarea a fost dată chiar de soțul acesteia, care a a înaintat actele de divorț la Curtea de Apel din Dubai. Care este prima declarație a Ralucăi după anunțul despărțirii.

Ce a postat bloggerița pe rețelele de socializare

 

Bloggerița nu pare afectată de divorțul de Walter Zenga. După vestea divorțului dintre cei doi care aveau o căsnicie de invidiat și primele declarații ale antrenorului de fotbal italian, a venit și reacția travel influencerului Raluca Zenga. Românca a postat pe Instagram, într-un story, că etse bine și că va trece cu bine peste această perioadă dificilă din viața ei.

Chiar dacă sunt căsătoriți de 17 ani și au o familie de invidiat, Walter și Raluca Zenga au pus deja actele de divorț și vor porni pe drumuri separate.

Reacția frumoasei bloggerițe nu a întârziat să apară pe contul de Instaram. Românca a surprins momentul în care era la un brunch cu o prietenă.

Raluca Zenga a ținut doar să le mulțumească fanilor pentru suport, deși internauții sunt derutați de faptul că aceasta nu a făcut nicio altă declarație cu privire la despărțire. „Mulțumesc pentru dragoste! Sunt pregătită să văd lumina mare a zilei.’ , a scris Raluca în dreptul unor fotografii cu obiective pe care le-a vizitat.

 

Walter Zenga a înaintat actele de divorț

 

Anunțul antrenorului că divorțează de soția sa a stârnit reacții contradictorii din partea fanilor. Walter a depus actele de divorț la Curtea  de Apel din Dubai și urmează a fi stabilită custodia copiilor conform legilor din Dubai. Walter și Raluca duc și vieți separate de ceva vreme, dar nu au făcut public acest lucru până în acest moment.

Povestea de dragoste desprinsă din filme dintre Raluca și Walter Zenga se încheie după 17 ani de relație și 15 ani de căsnicie, distanța fiind cea care i-a îndepărtat.

Anunțul divorțului a fost făcut chiar de cunoscutul antrenor italian : “Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: