Redactia.ro
Home » Monden » Ce a primit Laura Cosoi de la mama ei înainte ca părintele ei să moară? Vedeta trece prin momente grele: „Te iubesc atât de mult!” FOTO 

Ce a primit Laura Cosoi de la mama ei înainte ca părintele ei să moară? Vedeta trece prin momente grele: „Te iubesc atât de mult!” FOTO 

Ce a primit Laura Cosoi de la mama sa înainte de a părăsi această lume? Vedeta trece prin momente grele: „Te iubesc atât de mult!”

Iată ce a primit Laura Cosoi de la mama sa înainte de a părăsi această lume! Vedeta trece prin momente grele. Iată detaliile!

Ce a primit Laura Cosoi de la mama sa înainte de a părăsi această lume

Laura Cosoi a trecut printr-o perioadă de mare durere și tristețe, după ce mama sa, Ligia Cosoi, a murit. Cu inima frântă, actrița a ales să împărtășească cu fanii ei un gest de dragoste și amintire specială primită de la mama sa înainte de a se stinge din viață. Această mărturie emoționantă a fost făcută publică pe platforma sa de socializare preferată, Instagram, unde Laura a postat o fotografie a unui buchet de crini albi, însoțită de un mesaj sincer:

„Crinii primiți de la mama duminică. Te iubesc atât de mult!”, a scris actrița la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Vedeta trece prin momente grele

Această postare a reprezentat un moment de intimitate și de exprimare a dragostei profunde pe care Laura o simțea pentru mama sa. Gestul simplu, dar plin de semnificație, al buchetului de crini albi, a devenit un simbol al dragostei, purității și frumuseții pe care Ligia Cosoi le-a împărtășit cu fiica ei înainte de a părăsi această lume.

Moartea mamei sale a lovit-o pe Laura Cosoi cu o intensitate greu de imaginat, mai ales că Ligia Cosoi a fost o figură importantă în viața și cariera ei. În trecut, cele două au fost foarte apropiate, iar legătura lor s-a întărit pe măsură ce au colaborat în domeniul artistic, mai ales în coregrafiile pieselor interpretate de Laura. Ligia Cosoi a fost, de asemenea, o conferențiară universitară la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, ceea ce a demonstrat cât de profundă a fost implicarea sa în lumea artei și a culturii.

„Noi am fost foarte apropiate, am lucrat foarte mult încă de la debutul meu în ceea ce privea toate coregrafiile pieselor pe care le lucram. E adevărat că a avut ceva probleme de sănătate, iar ulterior auzisem că ar fi recidivat acele probleme. E o veste șocantă pentru tot ceea ce înseamnă cultură, artă în general, doamna Ligia a fost și conferențiar univeristar la Univeristatea de Arte ”George Enescu” din Iași, eu sunt ieșeancă, mă leagă foarte multe amintiri, vorbesc așa cu un nod în gât, m-a devastat această veste, am văzut la Laura, am văzut postarea ei și ulterior multe colege de breaslă ne-am anunțat una pe cealaltă”, a spus Dya ieri.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: