Redactia.ro
Home » Știri » Ce a primit o femeie de la Regina Elisabeta a II-a, chiar la o zi de la moartea suveranei. Toți au rămas fără cuvinte atunci când au văzut

Ce a primit o femeie de la Regina Elisabeta a II-a, chiar la o zi de la moartea suveranei. Toți au rămas fără cuvinte atunci când au văzut

GALERIE FOTO (2)

Cu adevărat incredibil! O femeie, în vârstă de 100 de ani, a primit un ”cadou” impresionant, dar foarte emoționant de la Regina Elisabeta a II-a, chiar la o zi de la moartea suveranei. Nimeni nu se aștepta la un asemenea dar.

Ce a primit o femeie de la Regina Elisabeta a II-a

O femeie, în vârstă de 100 de ani, a primit un ”cadou” cu adevărat prețios și foarte emoționat chiar de la Regina Elisabeta a II-a. Chiar la o zi de la moartea suveranei, femeia a primit o felicitare cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani. Atunci când a văzut felicitarea, femeia a fost foare emoționată. Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest.

Gwendolyn Hoare a citit felicitarea și a ținut să spună că este o„onoare” faptul că a primit-o. Femeia a mărturisit că a făcut-o „să se umple de lacrimi”. „Mătușa mea, Gwendolyn Betty Hoare, are 100 de ani astăzi. Ani de zile a vorbit despre primirea unei felicitări de la Regina și a fost devastată să audă vestea… dar scrisoarea ei a sosit vineri și a fost extaziată”, a spus nepoata femeii, Sue Beckett, conform presei străine.

Regina Elisabeta a II-a, sfârșitul unei ere

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh al Regatului Unit, a murit la Balmoral la vârsta de 96 de ani, după ce a domnit timp de 70 de ani. Familia regală s-a adunat la moșia sa din Scoția, după ce joi, la începutul zilei, au crescut îngrijorările cu privire la starea sa de sănătate. Suverana a urcat pe tron în 1952 și a fost martora unor schimbări sociale enorme. Odată cu moartea ei, fiul ei cel mare, Charles, fostul Prinț de Wales, va conduce țara în doliu, în calitate de nou rege și șef de stat pentru 14 regate din Commonwealth.

„Regina a murit în mod pașnic la Balmoral în această după-amiază. Regele și Regina Consort vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce la Londra mâine”, anunța Palatul Buckingham, printr-o declarație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: