Redactia.ro
Home » Monden » Ce a putut să facă Bogdan de la Ploiești într-un aeroport! Toată lumea l-a filmat

Ce a putut să facă Bogdan de la Ploiești într-un aeroport! Toată lumea l-a filmat

Ce a putut să facă Bogdan de la Ploiești într-un aeroport! Toată lumea l-a filmat

Ce a făcut Bogdan de la Ploiești într-un aeroport! Toată lumea l-a filmat, cu zâmbetul pe buze, iar filmulețul cu manelistul a devenit viral. Iată imaginile!

Ce a putut să facă Bogdan de la Ploiești într-un aeroport! Toată lumea l-a filmat

Bogdan de la Ploiești a atras toate privirile într-un aeroport din Bergamo, Italia, conform stiridiaspora.ro. Martorii au scos telefoanele mobile și l-au filmat imediat, ținând ritmul cu el. Pentru că manelistul îndrăgit a făcut ce a știut mai bine: a cântat! Într-un mare stil, de parcă ar fi fost pe ditamai scena, semn că un cântăreț poate să se desfășoare oriunde atunci când dorește. Acompaniat de colegii de formație, la un pian, au făcut un show de zile mari.

În clipul devenit care a devenit viral, pe TikTok, acolo unde are peste 1.7 milioane de fani, manelistul fredonează versurile unui hit, cântat cu Theo Rose, care a ajuns la peste 106 milioane de vizualizări pe YouTube.

@bogdandelaploiesti.haz #BERGAMO #AIRPORT #5pasidebine #fy ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti

„Iubim prea mult ceea ce facem și nu întâmplător am ajuns la inima voastră! Sunt prea mulți oameni care mă iubesc pentru că un om bun rămâne bun până la sfârșit”, a scris Bogdan de la Ploiești.

„Adevărat, Bogdane, tine-o tot așa! Rămâi mereu așa om bun cu suflet mare, nu un arogant ca alți lăutari!”, a scris cineva într-un comentariu. „Oamenii buni au loc peste tot 🙏🙏🙏”, a mai scris și altcineva, un alt admirator de-ai manelistului.

Ce a făcut Bogdan de la Ploiești înainte de cariera în muzică

Înainte să facă muzică, Bogdan de la Ploieşti a jucat fotbal de performanță, la juniori.

„Am jucat fotbal 10 ani de zile. A fost și pasiunea mea. Undeva în viața asta am întâmpinat niște probleme. Viața m-a pus la încercare. Nu erau bani. Din fotbal nu făceam bani și a venit muzica asta așa, pe neașteptate, că la mine în familie nici mama, nici tata nu sunt cântăreți, deși mama cântă foarte bine muzică populară”.

„M-am chinuit foarte mult de-a lungul timpului. Am 8-9 ani în spate de muzică. 99% din oameni mi-au pus bețe în roate și în ziua de astăzi sunt sub piciorul meu. Nu sunt adeptul răului. Nu-mi place să întorc ce mi s-a întâmplat mie”, a dezvăluit manelistul în emisiunea „Acces Direct”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: