Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce a putut să facă o mamă care era cu bebelușul ei în avion. Călătorii n-au mai trecut niciodată prin asta

Ce a putut să facă o mamă care era cu bebelușul ei în avion. Călătorii n-au mai trecut niciodată prin asta

Ce a putut să facă o mamă care era cu bebelușul ei în avion. Călătorii n-au mai trecut niciodată prin asta

O mamă care era cu bebelușul ei în avion a reușit să uluiască toți călătorii, care nu au mai trecut niciodată prin această situație. E uimitor și înduioșător totodată la ce a putut să se gândească femeia, care a fost fotografiată de unul dintre pasagerii avionului cu bebelușul ei în brațe.

Ce a putut să facă o mamă care era cu bebelușul ei în avion. Călătorii n-au mai trecut niciodată prin asta

Cei mai mulți dintre noi am experimentat cel puțin o dată momentul acela când ne suim în avion și aflăm că suntem în apropierea unor părinți care au un bebeluș cu ei. În funcție de cât de lung este zborul, ne gândim și dacă acest lucru ne convine sau nu. Foarte multe persoane nu sunt, de obicei, încântate să își petreacă orele de zbor în preajma unui copilaș care are un comportament specific: plânge în hohote, este agitat și scoate tot felul de sunete, nearticulate.

Ca să își ceară scuze anticipat pentru toate aceste lucruri, o tânără mamă, care a urcat cu bebelușul ei într-un avion, a decis să facă un lucru ieșit din comun. Cu siguranță, călătorii nu se așteptau la asta și nu au mai trecut prin aceeași situație niciodată.

În timpul unui zbor extrem de lung, de 10 ore, tânăra mamă se îndrepta din Seul, capitala Coreei de Sud, spre San Francisco, Statele Unite ale Americii. Era cu bebelușul ei de doar patru luni. Ca să le ceară iertare pasagerilor din avion, în eventualitatea în care s-ar fi simțit deranjați de comportamentul bebelușului ei, dacă ar fi scos zgomote și dacă ar fi plâns, mama a decis să le dăruiască tuturor celor 200 de călători câte o pungă. În pungă, erau bomboane, gume de mestecat, dar și dopuri de ureche.

Punga conținea, de asemenea, un mesaj de-a dreptul înduioșător, de parcă ar fi venit din partea copilașului ei.

Bună ziua, sunt Jan Woo. Am patru luni și astăzi călătoresc în America cu mama și bunica mea pentru unul dintre evenimentele mătușii mele. Sunt puțin emoționată și speriată. Acesta este primul zbor din viața mea. Este normal să plâng sau să provoc ceva deranj. Voi încerca să rămân calmă, dar nu vă pot promite. Vă rog să folosiți dopul de ureche dacă vocea mea devine prea puternică… Călătorie plăcută. Mulțumesc”.

Evident, gestul tinerei mame a fost extrem de apreciat. Călătorii au înțeles că plânsul și sunetele mai puternice ale unui copilaș atât de mic sunt normale, fac parte din felul lui de a se exprima la o vârstă atât de fragedă, de a-și „spune” nevoile. Foarte mulți oameni care au citit această poveste pe Internet și-au exprimat părerea. Mulți consideră că gestul ei este înduioșător, alții au spus că nu era necesar să facă asta pentru că astfel de situații sunt normale. „Nu trebuia ca mama să facă asta. Bebelușul ei are tot dreptul să fie într-un avion”, a scris o persoană.

Altcineva a spus: „Ar fi fost un gest drăguț dacă toți cei 200 de pasageri i-ar fi dăruit mamei un mesaj în care i-ar fi spus: Probabil ești obosită. Faci un lucru extraordinar, uite aici o ciocolată din partea noastră și suntem aici pentru tine dacă vrei să îți legănăm noi bebelușul în caz că ai nevoie, pentru scurt timp”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro