Redactia.ro
Home » Monden » Ce a putut să-i spună Puya soției fără să țină cont de camere! Atmosferă tensionată la America Express

Ce a putut să-i spună Puya soției fără să țină cont de camere! Atmosferă tensionată la America Express

Ce a putut să-i spună Puya soției fără să țină cont de camere! Atmosferă tensionată la America Express

Iată ce a putut să-i spună Puya soției fără să țină cont de camere! Atmosferă tensionată la America Express

Ce a putut să-i spună Puya soției fără să țină cont de camere

Puya a fost protagonistul unui moment tensiont la America Express. Probele din concurs devin din ce în ce mai grele, iar lucrurile par mai dificile decât până acum, motiv pentru care Puya a avut o ieșirea nervoasă fără să mai țină cont de camerele de filmat. Prezentatoarea a anunțat ultima imunitate a sezonului. În proba pentru imunitate concurenții au fost nevoiți să stea legați de mâini, cu cătușe.

Puya s-a conformat probei, însă ideea nu l-a încântat deloc și nu s-a putut abține să nu răbufnească. Melinda a încercat să detensioneze situația și să îl distreze pe soțul ei, dar a reușit doar să-l supere.

„„Ce facem?”, a întrebat Melinda.

„Eu le tai!”, a răspuns Puya.

După ce a stricat una dintre cătușe, Puya nu s-a mai abținut și a jignit-o pe soția lui: „Ce proastă ești!””, a răspuns rapper-ul, potrivit Cancan.

Puya și Melinda, 11 ani de căsnicie

Într-un interviu acordat celor de la ego.ro, cântărețul a făcut mărturisiri despre soția lui Melina, dar și despre fetițele pe care le au cei doi împreună.El susține că în cei 11 ani de căsnicie nu s-au gândit nicio secundă la despărțire, dimpotrivă, relația lor e mai strânsă de la zi la zi:

„Prin înțelegere reciprocă, în primul rând. Și pentru faptul că nu am stat mereu acasă. Dacă stai mereu ochi în ochi, atunci te cerți. Ca să îți fie dor de cineva, trebuie să mai și plece. Fiecare trebuie să își vadă de treaba lui, iar apoi să vă întâlniți într-un punct comun. O căsnicie bună este și un dar de la Dumnezeu, depinde pe cine nimerești, nu știi niciodată 100%. Aici s-a întâmplat să fie o întâlnire fericită”, a explicat el.

Acesta a primit o întrebare despre modul de educație pe care Melina îl oferă fetițelor:

„Ele fiind toate fete, mama discută mai multe lucruri cu ele. În general, le învață să fie independente, să aibă încredere în ele, asta este foarte important. Depresia este boala secolului, iar atunci când începi să gândești prost despre tine, toate chestiile se acumulează și este greu să mergi mai departe. Este foarte important să ai încredere în ceea ce faci, pe lângă cunoștințele de fizică, matematică, chimie. Trebuie să știi să treci peste eșecuri, până la urmă”.

Rolul bisericii în viața cântărețului

Puya a mai dezvăluit public rolul bisericii în viața lui și cum l-a influențat sa-și găsească fericirea în viața de familie, dar și cum au menținut iubirea dintre ei:

„În primul rând trebuie să ți le dorești. Eu tot timpul asta am căutat, să am o fată cu care să merg la restaurant, să merg cu ea de Paște la mama acasă, să pot să o prezint prietenilor mei și să nu îmi fie rușine. Mi-am dorit mereu să am o fată de acest gen, să pot să zic: Ea este o doamnă.
Este interesant să exersezi până la un punct, dar nu te împlinește, din punctul meu de vedere. La un moment dat, când m-am dus la preot și m-am spovedit, i-am spus: Nu știu ce se întâmplă că întâlnesc numai vagaboande. El s-a uitat la mine și mi-a zis: „Păi, normal, că pe cele cuminți nu le bagi în seamă”. Atunci mi s-a aprins un beculeț, pe cele cuminți nu prea le băgam în seamă, că mă plictiseam repede. Dacă ai răbdare și cauți și altceva în afară de seara respectivă, atunci e posibil să găsești”, a încheiat el.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: