Redactia.ro
Home » Monden » Ce a putut să spună Maria Iordănescu, sora selecționerului, după calificarea României în optimi. Replica ei s-a viralizat rapid

Ce a putut să spună Maria Iordănescu, sora selecționerului, după calificarea României în optimi. Replica ei s-a viralizat rapid

Maria Iordănescu, sora selecționerului echipei naționale de fotbal a României, Edi Iordănescu, a stârnit amuzament pe rețelele sociale după ce România s-a calificat în optimile EURO 2024. Într-o postare pe Instagram, Maria a făcut o referire ironică la glumele care circulau înainte de turneu, când se specula că echipa națională nu va avea un parcurs lung în competiție.

Gluma de pe Instagram: „Șoferul autocarului a fost amendat”

Înainte de începutul EURO 2024, în mediul online au circulat numeroase glume despre parcursul echipei naționale, cea mai populară fiind legată de autocarul echipei. Se spunea că „tricolorii” nu vor sta mult în competiție, deci autocarul poate fi lăsat cu avariile pornite. După calificarea României în optimile de finală, Maria Iordănescu a răspuns ironic acestor glume printr-o postare: „Șoferul autocarului echipei naționale a fost amendat… A staționat prea mult”.

Această postare a venit în contextul în care echipa națională a reușit să câștige grupa E, acumulând 4 puncte și contrazicând astfel așteptările scepticilor.

Calificarea României în optimile EURO 2024: Un moment istoric

Calificarea României în optimile EURO 2024 este un moment important pentru echipa națională, fiind a doua oară în istorie când „tricolorii” trec de faza grupelor la un Campionat European, prima reușită de acest fel având loc în anul 2000. Performanța din acest an a fost marcată de victorii importante, inclusiv împotriva Ucrainei și un egal crucial cu Slovacia, care a asigurat calificarea.

Victoria împotriva Ucrainei a fost deosebit de semnificativă, arătând determinarea și abilitatea echipei de a se impune în momente cheie. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au fost printre cei care au contribuit la succesul echipei, fiecare marcând goluri decisive.

Provocările din optimi: România vs. Olanda

În optimile de finală, România se va confrunta cu Olanda, un adversar puternic și experimentat. Meciul este programat pentru 2 iulie și va fi o provocare majoră pentru echipa națională. Olanda, cunoscută și sub denumirea de „Portocala mecanică”, a terminat pe locul trei în grupa sa, dar rămâne un oponent redutabil cu jucători valoroși.

Atmosfera din jurul echipei naționale este una de optimism și entuziasm, fanii așteptând cu nerăbdare meciul cu Olanda. Succesul echipei până în acest punct a demonstrat că România poate concura la nivel înalt și poate obține rezultate notabile în competiții internaționale de anvergură.

Pe lângă performanțele sportive, acest parcurs reușit la EURO 2024 a adus și un val de simpatie și suport pentru echipa națională, consolidând legătura dintre fani și „tricolori”. Indiferent de rezultatul meciului cu Olanda, calificarea în optimile de finală reprezintă o realizare importantă și un motiv de mândrie pentru întreaga națiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: