Redactia.ro
Home » Monden » Ce a putut să spună Teo Trandafir despre Jador. Nimeni nu se aștepta să nu îl placă

Ce a putut să spună Teo Trandafir despre Jador. Nimeni nu se aștepta să nu îl placă

Teo Trandafir, prima reacție după ce emisiunea sa a fost scoasă de pe post

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România, a dezvăluit recent motivele pentru care evită colaborarea cu artistul Jador. În cadrul unui podcast găzduit de bunul ei prieten și fost coleg de platou, Bursucu, Teo a vorbit fără rețineri despre experiențele sale cu Jador și despre comportamentul acestuia, care nu se aliniază standardelor sale. A oferit detalii și despre momentele grele prin care a trecut în timpul problemelor sale de sănătate, dezvăluind sprijinul deosebit pe care l-a primit de la Bursucu.

Teo Trandafir, momente dificile și sprijinul lui Bursucu

În 2011, Teo Trandafir a trecut printr-unul dintre cele mai dificile momente ale vieții sale, suferind o intervenție chirurgicală de pancreatită la un spital din Viena. A fost în comă indusă o perioadă, iar prognosticul era rezervat. Înainte de operație, prezentatoarea își împărțea timpul între emisiunea TV și spital, iar Bursucu a fost un sprijin deosebit în aceste clipe dificile.

Teo a povestit cum Bursucu o ajuta să se simtă confortabil pe platou și o proteja de loviturile accidentale la mână. „Acest cetățean (n.r. Bursucu) m-a apărat atunci când am avut o problemă și am fost nevoită să merg la spital. O săptămână stăteam noaptea la perfuzii și ziua la emisiune, eu având în mână o branulă. El era tot timpul pe poziții și le spunea invitaților că mă dansează el cu mine. Mă lua de cealaltă mână și dansam.”, a povestit Teo.

Jador, între neliniște și agitație

Cu toate acestea, nu toți invitații s-au comportat la fel de grijuliu. Teo a menționat un incident neplăcut în care Jador a făcut-o să se simtă inconfortabil. „Adu-ți aminte ce am pățit cu Jador. Jador a venit peste mine în fotoliu. Începe să facă așa (n.r. să dea din cap). De ce faci așa?!”, a declarat Teo Trandafir.

Prezentatoarea a explicat că nu are nimic personal împotriva lui Jador și că apreciază familia artistului. Totuși, comportamentul său impulsiv și agitat nu este pe placul ei. „Nu că nu ar fi un om minunat. Am făcut multe emisiuni despre el, mama lui e formidabilă, tatăl lui la fel. Sunt niște oameni minunați. El e mai agitat pentru gustul meu.”, a subliniat Teo.

Compararea cu alți invitați

Teo Trandafir a făcut și o comparație între Jador și alți invitați care au venit la emisiunea sa, menționând preferințele sale pentru artiști precum Vali Vijelie sau Jean de la Craiova. „Vali Vijelie e pe frumusețe, pe înțelepciune, îți mai spune o vorbă de duh după aceea. Jean de la Craiova nu mă sperie”, a spus Teo.

Acești artiști aduc o notă diferită în comportament, ceea ce îi face mai ușor de gestionat în emisiune pentru prezentatoare. Aceasta apreciază calmul și înțelepciunea pe care o aduc în platou, oferind o atmosferă relaxată și plăcută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: