Redactia.ro
Home » Monden » Ce a răspuns Gabriela Cristea când Măruță a întrebat-o dacă a mers sub influența alcoolului în emisiune: „Sunt o tipă destul de expresivă..”

Ce a răspuns Gabriela Cristea când Măruță a întrebat-o dacă a mers sub influența alcoolului în emisiune: „Sunt o tipă destul de expresivă..”

Iată ce a răspuns Gabriela Cristea când Măruță a întrebat-o dacă a mers sub influența alcoolului în emisiune!

Ce a răspuns Gabriela Cristea când Măruță a întrebat-o dacă a mers sub influența alcoolului în emisiune

Într-o dezvăluire captivantă, Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, a răspuns recent acuzațiilor privind presupusa sa stare de ebrietate în timpul unei emisiuni. Această controversă a fost declanșată cu câteva luni în urmă de către o pagină de Instagram cunoscută sub numele de „Viperele Vesele”. Acuzația că Gabriela Cristea ar fi moderat emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii” într-o stare de ebrietate a făcut înconjurul rețelelor de socializare și a stârnit un val de speculații.

Cu toate acestea, Gabriela Cristea a decis să pună capăt zvonurilor și să ofere o declarație clară cu privire la această controversă. A făcut acest lucru în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, „Acasă La Măruță”, unde a fost invitată și unde a vorbit deschis despre acuzațiile aduse.

Gabriela Cristea a început prin a sublinia că nu a comentat anterior această controversă și că decizia de a vorbi despre acest subiect a venit odată cu invitația în podcast.

„Nu am comentat nicăieri, dacă nu mă întrebai tu acum nu aș fi vorbit despre chestia asta”, a mărturisit Gabriela Cristea, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, „Acasă La Măruță”, unde a fost invitată.

Ea a continuat să explice că acuzațiile provin de la un grup numit „Viperele Vesele”, care susțin și urmăresc emisiunea pe care o prezintă. Gabriela Cristea a arătat că în lumea reality show-urilor, există întotdeauna susținători împărțiți care susțin diferiți concurenți, iar acest grup de fani nu o privește cu ochi buni.

„Este un grup, la emisiunea pe care o prezint. Este un grup de suținători, știi că sunt împărțiți, că toate reality show-urile astea au o grămadă de „eu îl suțin pe ăla, eu îl susțin pe ăla!”, iar fetele alea nu mă plac!”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea: „Sunt o tipă destul de expresivă..”

Cu privire la presupusa ei stare de ebrietate în timpul emisiunii, prezentatoarea a explicat:

„Și pentru că eu sunt o tipă destul de expresivă, tot timpul gesticulez, fac multe glume, într-o zi poate am fost un pic mai agitată și haioasă! Și au zis că sigur am consumat ceva!” Gabriela Cristea a subliniat că nu consumă alcool și că este total inacceptabil să se prezinte într-o stare necorespunzătoare în timpul emisiunilor, deoarece își respectă profesia și meseria pe care o are.

„Cum să îmi permit vreodată, în viața mea, să mă duc la mine în emisiune (n.r. – în stare de ebrietate), eu îmi respect meseria pe care o am! Și, pe lângă asta, eu nu consum alcool!”, a mărturisit acum Gabriela Cristea.

Această dezvăluire a venit după ce în luna mai a acestui an, „Viperele Vesele” au făcut această acuzație șocantă împotriva Gabrielei Cristea. Pagina de Instagram susținea că prezentatoarea ar fi moderat emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii” într-o stare de ebrietate, fapt care a stârnit multe discuții și controverse în mediul online.

Gabriela Cristea a dorit să pună punct acestor speculații și să-și clarifice poziția, reafirmându-și dedicarea față de meseria sa și reputația sa de profesionist. Cu această declarație sinceră, vedeta a pus capăt unui capitol controversat și a revenit la activitatea sa de prezentatoare de televiziune cu încredere și integritate.

@acasalamaruta Diseara va incantam cu un nou podcast senzatie, cu Gabriela Cristea✌🏼 Ne vedem pe YouTube: Acasa la Maruta! #acasalamaruta #podcast #gabrielacristea ♬ sunet original – Acasa La Maruta

@acasalamaruta Hai chiar acum pe YouTube sa vezi podcastul cu Gabriela Cristea 👌🏻🔥 #acasalamaruta #podcast #gabrielacristea ♬ sunet original – Acasa La Maruta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: