Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu, de la momentele de cumpănă la o prietenie de suflet. Puțini își mai amintesc problemele dintre cele două

Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu, de la momentele de cumpănă la o prietenie de suflet. Puțini își mai amintesc problemele dintre cele două

Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu, de la momentele de cumpănă la o prietenie de suflet. Puțini își mai amintesc problemele dintre cele două vedete!

Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu, de la momentele de cumpănă la o prietenie de suflet

Relațiile dintre vedetele din lumea televiziunii nu sunt întotdeauna atât de armonioase pe cât par la prima vedere. Un exemplu elocvent în acest sens este relația dintre Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu, două prezentatoare de televiziune extrem de cunoscute în România. Deși în prezent se bucură de o relație de prietenie solidă și de o legătură spirituală puternică, puțini își mai amintesc de momentele de cumpănă pe care le-au traversat în trecut.

Înainte ca Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu să devină prietene apropiate și rude spirituale, fiecare avea propria sa poveste în lumea televiziunii. Gabriela Cristea a cunoscut-o pe Cristina Șișcanu după o perioadă în care relația sa cu Mădălin Ionescu, prezentator la Metropola TV, părea să fie în pericol. Puțini mai știu astăzi despre această perioadă tumultuoasă.

Relația Gabrielei Cristea cu Mădălin Ionescu a fost martora unor momente tensionate acum mulți ani, când Mădălin era prezentator la emisiunea „Acces Direct”. Supărările apărute între cei doi colegi de televiziune au avut un impact negativ și asupra relației Gabrielei Cristea cu Cristina Șișcanu.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Gabriela Cristea acum câțiva ani, se pare că relația cu Mădălin Ionescu s-a deteriorat atunci când acesta a făcut niște comentarii insensibile despre prezentatoarea TV. Cu toate acestea, ulterior, Mădălin Ionescu i-a explicat Gabrielei contextul în care au fost făcute acele declarații, iar cei doi colegi și-au depășit supărările.

Gabriela Cristea a mărturisit într-o emisiune televizată:

„Pe Cristina (Șișcanu – n.r.) o știu de la Mădălin. Relația mea cu el la început nu a fost tocmai roz, pentru că a lucrat la Acces Direct și a făcut niște emisiuni în care nu prea mi-a plăcut cum a vorbit despre mine. Mi-a explicat (mai târziu – n.r.) care a fost situația. Lucrurile s-au așezat între timp și relația noastră de prietenie e una foarte mișto”, a declarat Gabriela Cristea într-o emisiune televizată, în urmă cu aproximativ doi ani de zile.

Puțini își mai amintesc problemele dintre cele două vedete

Cu trecerea timpului, relația dintre Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu s-a îmbunătățit semnificativ. Aceste două prietene apropiate și-au dezvoltat o legătură de prietenie extrem de strânsă și au devenit chiar nașă și fină spirituală una pentru cealaltă. Soții lor, Tavi Clonda și Mădălin Ionescu, au fost și ei implicați în consolidarea acestei relații de prietenie și spiritualitate.

Cei patru se vizitează regulat, împart momente frumoase împreună și, atunci când nu își permit să se întâlnească fizic, mențin legătura prin intermediul convorbirilor telefonice. Relația lor a devenit mai mult decât o prietenie obișnuită; este o legătură de suflet, o relație specială care le-a adus bucurii și împlinire.

De-a lungul anilor, relația dintre Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu a evoluat într-un mod remarcabil, devenind un exemplu de prietenie autentică și de susținere reciprocă. Fetițele lor au crescut într-un mediu în care relația dintre părinții și nașii lor este una deosebită, iar acest lucru se reflectă în legătura strânsă pe care o au și ele între ele.

 

Sursa foto:playtech.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: