Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au sărbătorit 12 ani de căsătorie! Cum au petrecut cei doi ziua: „Am dus copiii la bunici”. Ipostazele romantice în care s-au afișat

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au sărbătorit 12 ani de căsătorie! Cum au petrecut cei doi ziua: „Am dus copiii la bunici”. Ipostazele romantice în care s-au afișat

GALERIE FOTO (2) Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au sărbătorit 12 ani de căsătorie! Cum au petrecut cei doi ziua: „Am dus copiii la bunici”. Ipostazele romantice în care s-au afișat

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au sărbătorit 12 ani de căsătorie! Iată în ce ipostaze romantice s-au fotografiat cei doi și ce mesaj înduioșător a transmis în mediul online Mădălin Ionescu cu această ocazie aniversară. Fanii și apropiații le-au scris și ei numeroase mesaje prin care i-au felicitat.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au sărbătorit 12 ani de căsătorie! Cum au petrecut cei doi ziua: „Am dus copiii la bunici”. Ipostazele romantice în care s-au afișat

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au petrecut în doi cei 12 ani de căsnicie. Și-au trimis copiii la bunici și au avut parte de clipe memorabile împreună. Au ieșit în oraș să mănânce.

„Da, facem 12 ani de când ne-am căsătorit, am dus copiii la bunici. Eu cu soțul am ieșit să luăm masa împreună și să stăm un pic așa, să reflectăm asupra relației noastre”, a spus Cristina Șișcanu.

În câteva fotografii apărute în online, cei doi sunt zâmbitori și apar într-o barcă, pe apă. Cu această ocazie specială, Mădălin Ionescu a scris un mesaj pe Instagram care a topit chiar și inimile fanilor și ai apropiaților.

„12 ani de căsătorie. Azi. Te iubesc, baby! Cei mai frumoși, cei mai explozivi, cei mai pasionali, cei mai înțelepți, cei mai roditori ani din viața mea! Îți mulțumesc pentru dăruirea ta inimaginabilă, pentru Petra și pentru permanenta grijă pe care le-ai purtat-o și le-o porți Ștefaniei și lui Filip! La mulți ani”.

Mădălin Ionescu / Instagram

„La mulți ani!”, a scris cineva într-un comentariu.

„Să fiți mereu fericiți”, le-a transmis altcineva, sunt doar două dintre multele comentarii apărute la postarea făcută de prezentatorul TV pe Instagram.

Pe 23 aprilie 2011, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au căsătorit civil, eveniment la care ofițerul Stării Civile a făcut o greșeală, după cum își amintește Cristina Șișcanu.

„Consulul României la Chișinău a zis “Vă declar fericiți!” în loc de “Vă declar căsătoriți!”… Avea emoții… A fost superb! ❤️ #12ani”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

Mădălin Ionescu are trei copii: Ștefania, Filip și Petra

Mădălin Ionescu are trei copii: Ștefania, Filip și Petra. Cu toții cresc alături de el și Cristina Șișcanu. Aceasta a vorbit deschis, în urmă cu ceva timp, despre viața de familie cu trei copii și despre motivul pentru care Ștefania și Filip nu au rămas cu mama lor.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip.

Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, a spus Cristina Șișcanu, preluată de ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: