Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, prinși în fapt chiar de fiica lor! Aveau un moment de intimitate: „Voiam să ne pupăm și…”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, prinși în fapt chiar de fiica lor! Aveau un moment de intimitate: „Voiam să ne pupăm și…”

GALERIE FOTO (2)

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, prinși în fapt chiar de fiica lor! Aveau un moment de intimitate, iar Petra a dat buzna peste ei. Dialogul lor este de-a dreptul siropos!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o frumoasă poveste de dragoste

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani. Cei doi sunt împreună parcă de o eternitate și nu se plictisesc nici măcar o zi unul de celălalt. Asta pentru că iubirea dintre ei este prea mare. Au împreună o fetiță minunată, pe Petra, iar Mădălin are din prima căsnicie doi copii, pe Ștefania și Filip. Cristina îi iubește ca pe proprii ei copii și le este alături la bine și la greu. Are grijă de toți trei și încearcă să nu le lipsească nimic. De multe ori, jurnalista a fost apreciată pentru felul ei de a fi, auzind numai cuvinte de laudă la adresa ei. Asta pentru că nu de puține ori, Cristina Șișcanu a demonstrat că-și iubește familia enorm și că ar face orice pentru ea.

Cât despre relația ei amoroasă cu Mădălin Ionescu, se poate observa cu ochiul liber că iubirea dintre ei este foarte puternică. Nu stau nici măcar o clipă despărțiți și nu au dat vreun semn vreodată că au gânduri de despărțire. Cei doi se afișează mereu împreună, vorbesc despre dragostea lor și o împărtășesc și cu cei din jurul lor.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, prinși în fapt

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au vrut să aibă parte de un moment de intimitate, însă nu prea au reușit. Fiica lor, Petra, și-a făcut apariția imediat atunci când și-a văzut părinții sărutându-se:

„Cristina Șișcanu: Stăteam cu tati aici și voiam să ne pupăm și a venit geloasa. Dar de ce Petra?

Petra: Nu vreau, a mea ești.

Cristina Șișcanu: Eu sunt a ta și tata tot al tău, dar noi doi nu avem voie, nu?

Petra: Nu! (n.r. încearcă să îi despartă)

Cristina Șișcanu: Aoleu!! Uite, să nu ne apropiem. Dar iubita mea, știi că din dragostea noastră te-ai născut! Trebuie să te bucuri.”, a fost discuția Cristinei Șișcanu cu fiica ei, postată pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini