Redactia.ro
Home » Știri » Ce a răspuns Traian Băsescu când a fost întrebat dacă și-a înșelat vreodată soția

Ce a răspuns Traian Băsescu când a fost întrebat dacă și-a înșelat vreodată soția

Ce a răspuns Traian Băsescu când a fost întrebat dacă și-a înșelat vreodată soția

Iată ce răspuns a oferit Traian Băsescu, fostul președinte al României, atunci când a fost întrebat dacă și-a înșelat vreodată soția.

Ce a răspuns Traian Băsescu când a fost întrebat dacă și-a înșelat vreodată soția

Pe când era încă preşedintele României, Traian Băsescu a fost invitatul lui Dan Diaconescu la OTV, una dintre cele mai populare televiziuni de pe piaţa media la acea vreme. Atunci, Băsescu a fost întrebat de Diaconescu dacă şi-a înşelat vreodată soţia. Întrebarea avea cumva rostul ei, în contextul în care Băsescu era fost căpitan de vas, astfel că a fost plecat de lângă familie pentru perioade lungi de timp.

Iată cum a decurs dialogul de atunci.

„Traian Băsescu: Haideţi, domnule Diaconescu, ce bărbat vă spune aşa ceva?

Dan Diaconescu: Păi, dumneavoastră aţi fost marinar, mă gândeam că măcar aveaţi o scuză? Cât aţi fost plecat cel mai mult de acasă?

T.B.: Nouă luni.

D.D.: Şi în aceste perioade ce făceaţi?

T.B.: Mergeam la muzee. În toate porturile în care ajungeam mă duceam la muzee şi la biblioteci. Cum ajungeam într-un port, direct la bibliotecă mă duceam”.

Marele regret al Mariei Băsescu. Ce și-a dorit mult de la Traian Băsescu și nu s-a întâmplat

Maria Băsescu a împlinit în 2022 vârsta de 71 de ani. De 47 de ani, este căsătorită cu Traian Băsescu, fostul președinte al României.

Ea este una dintre cele mai discrete apariții, întotdeauna calculată, cu atitudinea și cu ținutele potrivite, așa cum a fost descrisă de mulți oameni din domeniu, printre care și Cătălin Botezatu. Designerul a relatat, conform ego.ro, că fosta Prima Doamnă a României este unică, prin stilul său, și că nu o poate compara cu Elena Ceaușescu sau Carmen Iohannis.

Într-un interviu acordat în 1995, pentru revista „Ochiul soacrei”, Maria Băsescu a vorbit despre regretele ei, a relatat capital.ro.

„Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe litoral. Și îmi plăcea foarte mult, pentru că întotdeauna mi-au plăcut societatea și oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură.

Adevăratul meu regret e însă că nu am mai avut un copil. Cum tot am fost casnică, măcar să mai fi avut un copil pe lângă cele două fetițe”, a afirmat atunci Maria Băsescu, conform sursei.

Traian Băsescu și Maria, cea care ura să îi devină soție, s-au cunoscut când el era la Institutul de Marina, iar ea la Școala de Tehnică Comercială din Constanța. Întâlnirea a avut loc în 1975 la un ceai dansant. La început, ei au fost doar prieteni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: