Redactia.ro
Home » Știri » Ce a recunoscut mama lui Vlad Pascu în fața anchetatorilor de la DIICOT. Ies la iveală detalii neștiute despre familia tânărului

Ce a recunoscut mama lui Vlad Pascu în fața anchetatorilor de la DIICOT. Ies la iveală detalii neștiute despre familia tânărului

miruna pascu vlad pascu

În cursul dimineții de 14 septembrie a avut loc operațiunea Hidra, demarată de către procurorii de la DIICOT. În cadrul operațiunii, o parte dintre apartamentele familiei Pascu, precum și casele celor din anturajul tânărului, au fost vizitate de către procurorii DIICOT. Au fost descoperite arme albe și diferite stupefiante. În urma interogatoriului de la DIICOT, mama lui Vlad Pascu a fost reținută și acuzată de faptul că ar fi încercat să-i mituiască pe o parte dintre prietenii lui Vlad pentru a-și scăpa fiul de câteva dintre acuzațiile care i se aduc acestuia.

Ce le-a declarat Miruna Pascu procurorilor DIICOT

Miruna Pascu a ajuns în fața acnhetatorilor și a fost foarte cooperantă, în încercarea de a evita sub orice preț să ajungă după gratii. Ea a recunoscut acuzațiile care îi sunt aduse și a confirmat faptul că a încercat să-i mituiască pe câțiva dintre martorii din dosar pentru a-și scăpa copilul de o parte dintre reclamațiile care i se aduc.

În plus, Miruna Pascu a dezvăluit informații despre modul în care funcționa familia sa și este din ce în ce mai evident că Vlad Pascu a crescut într-o atmosferă nepotrivită și nu a beneficiat de îndrumarea părinților.

Miruna Pascu a oferit o declarație de amploare procurorilor DIICOT

Conform Mirunei, ea și Mihai Pascu sunt divorțați de o bună perioadă de timp, iar Vlad a ales să rămână în grija tatălui său. Doar că cel care ar trebui să-i poarte de grijă este mai tot timpul plecat din țară, iar Vlad obișnuia să petreacă mult timp de unul singur sau alături de anturajul alături de care consuma substanțe interzise.

În plus, a ieșit la iveală și faptul că Miruna Pascu ar fi fost cea care îi procura fiului ei tot felul de medicamente cu efect analgezic. Mai mult decât atât, se pare că în trecut, Vlad s-a confruntat cu o depresie severă și a avut nevoie de ajutorul medicilor, ajungând să fie internat la Spitalul de Psihiatrie Obregia din București.

Sursă foto Inquam Photos

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: