Redactia.ro
Home » Știri » Ce a reușit Putin să „câștige” prin războiul declanșat în Ucraina. „Mare lucru dacă nu cumva China i-a dat momeală”

Ce a reușit Putin să „câștige” prin războiul declanșat în Ucraina. „Mare lucru dacă nu cumva China i-a dat momeală”

Ce a reușit Putin să „câștige” prin războiul declanșat în Ucraina, aceasta este întrebarea de pe buzele toturor. Părerile sunt împărțite însă faptele liderului de la Kremlin sunt clare.

Ce a reușit Putin să „câștige” prin războiul declanșat în Ucraina?

Ioana Constantin a vorbit cu jurnalistul „DC News”, Val Vâlcu despre situația din Ucraina într-o emisiune transmisă live de către DC News.

„Ăsta nu va fi un război câștigat de Rusia și cred că va ține foarte mult”, a declarat Ioana Constantin, invitata emisiunii.

„Prin acest război Putin a reușit să accelereze totul”, spune jurnalistul Val Vâlcu, făcând referire la discuțiile pentru intrarea Suediei și Finlandei în NATO, iar după părerea Ioanei Constantin, acest război a accelerat și procesul de integrare a acestor două țări în Uniunea Europeană.

Protejarea rusofonilor din Transnistria si Donbas

„Rusia rămâne singură și, mare lucru, dacă nu cumva China i-a dat momeală Rusiei, i-a lăsat să greșească. Pentru că eu aș vedea pericolul pentru Rusia, nu din partea micuței Moldova sau a măreții Românii, ci din partea uriașei granițe cu China. Cele 20 de milioane de chinezi deja din regiunile respective.

Dacă tu vrei să protejezi o sută de mii de rusofoni din Transnistria si Donbas, atunci, pe același principiu, hai să vină China să îi protejeze pe cei 20 de milioane de chinezi din Rusia. Cred că aceste sancțiuni vor duce la fragmentarea și poate la dispariția Rusiei”, a declarat jurnalistul DC News ,Val Vâlcu.

„Aceste jocuri ale lui Putin de secol nouăsprezece, într-o societate în care India și China deja se bat pentru controlul spațiului extraterestru, iar tu te lupți acolo pentru o pietricică (nr. Crimeea)… Ne întoarcem în istorie la Evul Mediu și cu metodele de control al populației, cu biciul, cu închisoarea, cu teroarea și prin strategiile militare”, a continuat în declarații Val Vâlcu.

Putin nu respectă regulile democrației

„Putin nu poate respecta regulile democrației. Eu nu cred ca Federația Rusă poate să respecte regulile democrației”, a concluzionat Ioana Constantin.

20.000 de tone de armament în Transnistria. Ioana Constantin: „Declarațiile Rusiei, RIDICOLE dacă n-ar fi război în Ucraina”.

Situația Transnistriei

Ioana Constantin a examinat situația Transnistriei și a afirmat că inițiativele Rusiei despre România ar fi fost de domeniul ridicolului dacă nu era războiul din Ucraina.

„Cum se vede situația la Chișinău. Părea destul de preocupată, îngrijorată Maia Sandu ieri”, a deschis jurnalistul Val Vâlcu subiectul.

„Da, pentru că, în primul rând, în Transnistria sunt peste 20.000 de tone de armament, am mai discutat asta, aduse de Federația Rusă din Germania, mutate acolo în urmă cu trei decenii…”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: