Redactia.ro
Home » Știri » Ce a scos la iveală autopsia Anei Oroș. Nu avea nici cea mai mică șansă de supraviețuire

Ce a scos la iveală autopsia Anei Oroș. Nu avea nici cea mai mică șansă de supraviețuire

Ana Oroș

Medicii au finalizat autopsia Anei Oroș, femeia ucisă de o haită de câini care a atacat-o în timp ce alerga într-o zonă neamenajată din Lacul Morii. La ce concluzie au ajuns medicii.

Rezultatul autopsiei Anei Oroș

Ana Oroș alerga nestingherită în dimineața zilei de 21 ianuarie atunci când a fost atacată de o haită de câini. Nu a putut face nimic pentru a scăpa din ghearele lor, deși a încercat. Conform expertizei realizate de către medicii legiști, sângerarea masivă, cauzată de secționarea arterei femurale este cauza decesului alergătoarei.

Nu se putea face nimic pentru a-i salva viața. Artera femurală este cea mai importantă arteră a corpului, iar secționarea acesteia se dovedește a fi, de cele mai multe ori, fatală.

Anul trecut, Ana Oroș fusese atacată de câini, în aceeași zonă din București. Atunci viața i-a fost salvată de doi bicicliști care se aflau în zonă. A avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru a se recupera. De această dată, Ana nu a mai fost la fel de norocoasă, iar nimeni nu a putut interveni la timp pentru a-i salva viața.

În ciuda faptului că fusese atacată anul trecut, Ana nu evita zona Lacul Morii pentru că dorea să-și înfrunte fricile și credea că autoritățile au luat atitudine în privința câinilor maidanezi, conform duhovnicului acesteia.

Ana Oroș iubea animalele și urmase cursuri de medicină veterinară

Ana Oroș era pasionată de alergat, drumeții, alpinism și iubea nespus animalele. Atât de mult încât chiar a urmat cursuri de medicină veterinară și nu rămânea niciodată impasibilă în cazul necuvântătoarelor care aveau nevoie de ajutor.

Duhovnicul Anei este de părere că bunătatea ieșită din comun, combinată cu o doză de naivitate copilărească a fost cea care i-a adus sfârșitul alegătoarei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: