Redactia.ro
Home » Știri » Ce a scris asistentul Ionuț Mureșan în biletul de adio: «Nu-mi pasă! Să fiți fericiți!» Salva vieți și urma să devină tată, dar era chinuit de gânduri sumbre

Ce a scris asistentul Ionuț Mureșan în biletul de adio: «Nu-mi pasă! Să fiți fericiți!» Salva vieți și urma să devină tată, dar era chinuit de gânduri sumbre

ionut muresan

Noi detalii cutremurătoare despre sinuciderea lui Ionuț Mureșan, asistentul medical care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu pe patul de moarte, ies la iveală. Anchetatorii au aflat ce a scris acesta în biletul de adio pe care l-a lăsat înainte de a-și încheia socotelile cu viața.

Ce a scris Ionuț Mureșan în biletul de adio

Moartea lui Ionuț Mureșan i-a luat prin surprindere pe prietenii acestuia, care susțin că nimic nu lăsa de bănuit că Ionuț era chinuit de gânduri negre. Era logodit cu o femeie pe care o iubea nespus, afacerea proprie îi mergea bine și urma să devină tătic. Cu toate acestea, ceva l-a determinat să-și injecteze o cantitate imensă de morfină, chiar în sediul instituției în care lucra.

Logodnica sa a fost cea care a cerut ajutorul la 112 atunci când a constat că Ionuț nu răspundea la telefon de o bună perioadă de timp. Cele mai sumbre scenarii ale femeii s-au adeverit, iar Ionuț a fost găsit inert, în propriul birou. Nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Anchetatorii au descoperit că asistentul medical a lăsat în urmă un bilet de adio. Conform informațiilor, bărbatul i-a adresat logodnicei câteva cuvinte, iar apoi a transmis un mesaj și tuturor celorlalți. Un mesaj care lasă loc de interpretări și trădează că Ionuț era măcinat de multe gânduri pe care nu a avut puterea să le discute cu nimeni. „Restul ca și când n-ați exista. Nu-mi pasă! Să fiți fericiți”, este o parte din mesajul lui Ionuț. Cuvintele adresate iubitei însărcinate nu au fost făcute publice.

Apropiații nu înțeleg de ce Ionuț a apelat la asemenea gest

Apropiații nu pot înțelege de ce Ionuț Mureșan a recurs la un gest atât de categoric. Nimic nu dădea de înțeles faptul că el s-ar confrunta cu vreo problemă, iar în februarie își anunțase prietenii că iubita sa este însărcinată.

De altfel, pagina de Facebook a lui Ionuț Mureșan abundă de mesaje în care bărbatul își exprima admirația pentru cea care îi era alături. Potrivit prietenilor era un bărbat plin de viață și foarte îndrăgostit, așa cum reiese și din postările pe care le făcea frecvent. „Nu este neapărat ca mă laud, daaaar am cea mai frumoasă iubită din intreaga lume”, este unul dintre mesajele în care apare într-o poză alături de iubita sa.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: