Redactia.ro
Home » Știri » Ce a scris în biletul de adio trezorierul PSD care s-a sinucis. A fost un gest făcut din prea multă dragoste

Ce a scris în biletul de adio trezorierul PSD care s-a sinucis. A fost un gest făcut din prea multă dragoste

Ce a scris în biletul de adio trezorierul PSD care s-a sinucis. A fost un gest făcut din dragoste

A apărut informație despre ce conținea biletul de adio scris de trezorierul PSD din Bârlad, care s-ar fi sinucis în sediul partidului. Iată ce text a scris acesta, potrivit anchetatorilor.

Ce a scris în biletul de adio trezorierul PSD care s-a sinucis. A fost un gest făcut din prea multă dragoste

Dumitru Țăranu, trezorierul oganizației PSD Bârlad, a fost găsit mort în sediul partidului, vineri seară, 10 februarie 2023. S-ar fi sinucis, se pare, pentru că omul a fost găsit spânzurat. Iar gestul lui a fost făcut din dragoste.

Potrivit Vremea Nouă, bărbatul în vârstă de 73 de ani ar fi lăsat un bilet de adio din care s-ar deduce o decepție în iubire. Se pare că era îndrăgostit până peste cap. El își părăsise căminul conjugal de câțiva ani și avea o nouă relație cu o colegă de partid, mai scrie sursa menționată mai sus. Totuși, ar fi existat niște neînțelegeri între el și partenera lui.

„Te-am iubit cum nu a făcut-o nimeni. Dar nu ai meritat!”, era scris pe biletul care a fost predat procurorului de caz, care anchetează dosarul de moarte suspectă, potrivit ziare.com.

Dumitru Țăranu era fost cadru militar și trezorier al filialei PSD Bârlad, în prezent preşedinte al organizaţiei de pensionari. În ziua când a murit, el a fost văzut când parca în fața sediului de partid. Un coleg a văzut ușa instituției deschisă, a intrat și așa a descoperit victima, anunțând astfel și autoritățile.

„Pe data de 10 februarie 2023, ora 20,55, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în vârstă de 73 de ani, domiciliată în municipiul Bârlad, fost găsită spânzurată în sediul unui partid politic. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: