Redactia.ro
Home » Homepage » Ce a scris Mădălina, soția lui Nosfe, după înmormântarea lui: „Aș fi vrut să…”

Ce a scris Mădălina, soția lui Nosfe, după înmormântarea lui: „Aș fi vrut să…”

GALERIE FOTO (2) Ce a scris Mădălina, soția lui Nosfe, după înmormântarea lui: „Aș fi vrut să...”

Iată ce a scris Mădălina în mediul online, soția lui Nosfe, după înmormântarea lui. Ce au scris fanii astăzi, când au privit, cu durere, cum cel pe care îl admirau și îl iubeau este condus pe ultimul drum și îngropat. A fost o zi pe care nu o vor uita niciodată, o zi grea, o zi în care au simțit că au pierdut o parte din ei, poate.

Ce a scris Mădălina, soția lui Nosfe, după înmormântarea lui: „Aș fi vrut să…”

A fost cea mai neagră zi pentru Mădălina, soția lui Nosfe. Pentru toți apropiații lui, rudele, prietenii și fanii lui. Cu toții și-au luat rămas bun cu ochii în lacrimi. Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, a fost înmormântat astăzi.

Înainte ca sicriul soțului ei să fie așezat în groapă, Mădălina s-a așezat în genunchi în fața tabloului cu chipul lui și a stat nemișcată minute în șir. A fost foarte greu pentru ea. Ulterior, Mădălina a ținut să transmită un mesaj în mediul online după ce Nosfe a fost înmormântat. Pe un fundal negru, a așternut câteva cuvinte albe.

„Aș fi vrut să vă îmbrățișez pe fiecare dintre voi, să vă mulțumesc, să vă simt dragostea pentru el, pentru noi”, este mesajul scris de Mădălina după înmormântarea soțului ei în mediul online.

Foto: captură Instagram / sotiedeartist

Și membrii trupei Șatra B.E.N.Z. au postat imagini de la cimitir. În dreptul acestora, au notat și un mesaj: „Te iubim la infinit ♾️”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SATRA B.E.N.Z. (@satrabenz)

Fanii au lăsat mesaje numeroase, pe Instagram și nu numai. Simt că au pierdut o parte din ei.

„În acest moment, Șatra BENZ va cânta atât în ceruri, cât și pe pământ. O să-mi lipsească enorm Nosfe, păcat că acum cuvintele noastre nu mai au nicio valoare, totul s-a destrămat atât de ușor, dar totuși, aveți grijă de voi vă implor (Keed, Super ED, Lu-K Beats)”, a scris o persoană, la postarea trupei Șatra B.E.N.Z. pe Instagram.

„Iti multumim pentru tot, Unchiule. Personal, simt sa iti multumesc pentru curajul tau si pentru faptul ca ai incercat sa ajuti pe oricine sa mearga inainte si sa si urmeze pasiunea. Astazi, sunt ce sunt datorita tie si datorita Șatrei, nu o sa uit asta niciodata. Odihneste te in pace, Uncle Benz 😢”, a mai scris cineva într-un comentariu.

Nosfe a murit în data de 16 octombrie 2022, la vârsta de 37 de ani. Cântărețul a suferit un infarct, informație rezultată și în urma raportului medico-legal. Urmează ca medicii legiști să anunțe și rezultatele raportului toxicologic.

Ce a scris Mădălina, soția lui Nosfe, după înmormântarea lui: „Aș fi vrut să...”
Foto: Instagram / Șatra B.E.N.Z.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: