Redactia.ro
Home » Știri » Ce a spus Iustina de la Insula Iubirii după ce Cornel a ajuns de urgență la spital. Reacția plină de regret tinerei

Ce a spus Iustina de la Insula Iubirii după ce Cornel a ajuns de urgență la spital. Reacția plină de regret tinerei

Prima reactie a Iustinei după ce Cornel a ajuns la spital. Sursă foto: Antena 1

Momentele dramatice de pe Insula Iubirii au atins un punct culminant atunci când Cornel Luchian, logodnicul Iustinei Loghin, a cedat atât emoțional, cât și fizic, după ce a văzut imagini cu iubita sa în ipostaze incendiare.

După ce a asistat la scene care l-au răscolit profund, Cornel a acuzat dureri în piept și a avut nevoie de îngrijiri medicale, un episod care a adus multă îngrijorare atât în rândul participanților, cât și al telespectatorilor. Situația a luat o turnură dramatică, iar reacțiile nu au întârziat să apară, inclusiv din partea Iustinei.

Decizia Iustinei de a se despărți de Cornel a fost un punct de cotitură în emisiune

Relația dintre Iustina și Cornel a fost mereu una plină de intensitate, cei doi fiind considerați unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii. Cornel nu a ezitat să mărturisească în repetate rânduri că a investit mult în iubita sa, atât emoțional, cât și financiar, contribuind la transformarea ei fizică prin operații estetice.

În același timp, Iustina a susținut că este o femeie unică și că nu va mai găsi pe cineva ca ea. Totuși, relația lor a fost supusă unor provocări mari pe insulă, culminând cu decizia Iustinei de a-și scoate inelul de logodnă și de a-l trimite pe insula băieților, semnalizând astfel sfârșitul relației lor.

Crezând că este din nou o femeie liberă, ea a profitat de această libertate și s-a lăsat purtată de val pe insula fetelor. Imaginile de la o petrecere deocheată, unde Iustina s-a distrat fără rețineri, au ajuns și la Cornel, provocându-i o reacție extremă. Deși inițial a încercat să-și păstreze calmul în fața camerelor de filmat, emoțiile l-au copleșit după închiderea acestora.

În ediția difuzată pe 13 august, camerele de supraveghere din vila băieților au surprins momentele tensionate prin care a trecut Cornel. Încercând să se liniștească, acesta s-a retras în camera sa, însă în scurt timp a început să acuze dureri în piept, semn că stresul și emoțiile puternice și-au pus amprenta asupra stării sale de sănătate. Cornel a cerut imediat ajutorul medicilor, iar incidentul a adus un val de îngrijorare pe insulă.

Cornel a mărturisit cât de dureros a fost pentru el să vadă imaginile cu Iustina, dar și ea a reacționat

”Și eu m-am distrat și eu am dansat, dar nu îl halul ăsta. Nu cred că a fost în viața mea un moment mai rușinos și mai greu decât ăsta. Nu am trăit așa ceva niciodată. Mi-e așa un pic de imaginea ei, că și-a distrus-o. Mi-era rușine mie pentru ea, că e femeie și în ipostazele mele nu vreau să văd pe nimeni. Pur și simplu sunt bucăți! M-a lovit prea rău.

Totul (nr. l-a deranjat), tot ce a făcut până acum. Pentru mine a fost prea mult. Am văzut chestii care nu se pot reproduce în cuvinte. Nu am crezut că Iustina va face vreodată așa ceva. Pariam orice, dar s-a întâmplat.

Era ceva de nedescris. Am luat anumite decizii și în fiecare zi mă duc în cameră, mă rog și plâng. Așa mă descarc pentru că altfel nu pot. Sunt prea multe, tot ce putea distruge, a distrus”, a spus Cornel Luchian în cadrul emisiunii Insula Iubirii.

Episodul dramatic prin care a trecut Cornel a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, stârnind numeroase reacții din partea fanilor emisiunii. Mulți dintre aceștia au condamnat comportamentul Iustinei, acuzând-o că l-a rănit profund pe Cornel și că a exagerat în acțiunile sale. Comentariile critice nu au întârziat să apară pe contul de Instagram al Iustinei, unde internauții au ținut să-și exprime dezaprobarea.

Unul dintre utilizatori i-a transmis un mesaj direct: „E ok că ești distractivă, dar prea mult l-ai rănit pe Cornel, ai exagerat mult la adresa lui.” Surprinzător, Iustina a recunoscut greșelile făcute și a răspuns cu sinceritate: „Știu, acum timpul nu îl mai pot da înapoi. Dar am învățat multe din asta.”

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: