Redactia.ro
Home » Monden » Ce a spus tatăl Andreei Bălan despre noul iubit al acesteia! Cântăreței i s-au aprins călcâiele după un tenismen român

Ce a spus tatăl Andreei Bălan despre noul iubit al acesteia! Cântăreței i s-au aprins călcâiele după un tenismen român

Ce a spus tatăl Andreei Bălan despre noul iubit al acesteia!

Iată ce a spus tatăl Andreei Bălan despre noul iubit al fiicei lui, un tenismen român, și despre relația proaspătă în care cântăreața a intrat! Ce declarații a făcut Săndel Bălan.

Ce a spus tatăl Andreei Bălan despre noul iubit al acesteia! Cântăreței i s-au aprins călcâiele după un tenismen român

Andreei Bălan i s-au aprins călcâiele după un tenismen român. Este vorba despre Victor Cornea, născut în Sibiu, în vârstă de 29 de ani, deci cu nouă ani mai tânăr decât cântăreața. Cei doi au fost împreună în Paris. Totodată, Andreea Bălan pare mai interesată de tenis de câmp ca oricând ținând cont de fotografiile în care apare pe terenul de tenis.

Pe Instagram, ea a scris: „Întotdeauna să crezi în magie și în iubirea adevărată”.

Și pare că și ea crede, din nou, în iubire, după multe dezamăgiri amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a făcut și el primele declarații legate de acest subiect. Susține că a aflat din ziare de iubitul tenismen, pentru că nu i l-a prezentat încă.

„Citesc, da, prin ziare că are un nou iubit, dar nu-mi dau cu părerea, nu-l cunosc, nu mi l-a prezentat, încă n-am vorbit cu ea despre el. Nu am mai fost la București, voi merge în curând, acum sunt prins, la Ploiești, unde locuiesc, cu înregistrările muzicale. Am înțeles că este jucător de tenis de câmp. Eu sunt jucător de tenis de masă, poate fi, da, o pasiune comună, nu știu însă dacă vom juca vreodată”, a spus Săndel Bălan.

„Eu și acum joc tenis de masă, fac mișcare, ca să nu stau numai în casă. Merg la competiții, aici, în Ploiești, multe sunt amicale, iar la sfârșitul anului se fac competiții oficiale, cu premii, pe categorii de vârstă”, a declarat Săndel Bălan pentru Playtech, despre noua relație a fiicei sale, Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: