Redactia.ro
Home » Homepage » Ce a transmis Oana Roman după ce și-a condus mama pe ultimul drum. Imagini cutremurătoare: „Mereu a spus că vrea să moară în somn”

Ce a transmis Oana Roman după ce și-a condus mama pe ultimul drum. Imagini cutremurătoare: „Mereu a spus că vrea să moară în somn”

Mioara Roman a fost astăzi condusă pe ultimul drum.

Oana Roman trece prin momente de profundă tristețe și îndurerare, în urma trecerii la cele veșnice a mamei sale, Mioara Roman, fostă soție a politicianului Petre Roman. Mioara Roman a încetat din viață în noaptea de 22 spre 23 februarie 2024, la vârsta de 83 de ani, la azilul din Snagov, unde era internată de ceva timp.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Oana Roman a anunțat data înmormântării și a împărtășit cu admiratorii mesaje de înțelepciune și generozitate pe care mama sa le transmitea în timpul vieții. Cu o tristețe profundă, Oana a împărtășit detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman, care s-a confruntat cu diverse probleme medicale, inclusiv Parkinson, pareză la mâna dreaptă și degenerări neuronale.

Ce a mărturisit Oana Roman despre mama sa

Mioara Roman a plecat din lumea noastră într-un mod pașnic, conform dorințelor sale. „La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și-a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat liniștită. În pace și așa cum și-a dorit. Mereu a spus că vrea să moară în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința,” a declarat Oana pentru Spynews.

Mioara Roman, o femeie cu o viață nu întotdeauna ușoară, a lăsat în urma sa un mesaj memorabil: „Am ajuns cu vârsta la concluzia că generozitatea este lucrul care îți umple cel mai bine sufletul,” spunea ea, cuvinte pe care Oana le-a considerat demne de păstrat în inimă toată viața.

Mioara Roman a fost astăzi condusă pe ultimul drum

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la capela bisericii Sfântul Gheorghe Nou, iar slujba de înmormântare a fost programată pentru data de 26 februarie. Oana Roman a făcut un anunț pe contul său de Instagram, în care i-a invitat pe cei care doresc să-și ia rămas bun să participe la ceremoniile care au avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou și la cimitirul Reînvierea.

„Pentru toți cei care își doresc să își ia rămas bun de la mama: va fi depusă mâine, duminică 25 februarie, la ora 14.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, str. Cavafii Vechi, nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc în aceeași biserică, luni, 26 februarie, ora 14.00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii, nr. 4”, a fost anunțul făcut de Oana Roman, pe contul personal de Instagram.

În aceste momente dificile, gândurile și compasiunea sunt îndreptate către Oana Roman și familia ei, în speranța că vor găsi puterea de a trece peste această pierdere și că Mioara Roman va odihni în pace alături de cei dragi, așa cum și-ar fi dorit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: