Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce aduce luna plină în Leu, 9 februarie 2020. Zodiile sunt impactate

Ce aduce luna plină în Leu, 9 februarie 2020. Zodiile sunt impactate

Ce aduce luna plină în Leu, 9 februarie 2020. Zodiile sunt impactate

Ce aduce luna plină în Leu de pe 9 februarie 2020 pentru fiecare zodie. Câțiva nativi sunt direct impactați de fenomen, pentru unii luna aduce bogăție, pentru alții nereușite!

In timp ce fiecare Luna plina aduce oricum o completitudine la care se ajunge pe mai multe aspecte de viata. Atfel, si Luna plina de februarie va avea caracteristicile sale unice care vor impacta fiecare zodie in mod diferit. In fiecare luna din an, aceasta faza lunara reflecta esenta zodiei in care se manifesta. Iar pe 9 februarie 2020, Luna plina va fi in zodia Leu.

Lunile pline amplifica ce este activ in fiecare dintre noi. Daca este iubire, iubirea va inflori exponential. Iar daca nu este, vei vedea ce se va amplifica.

Ca sa profiti la maxim de energia acestei Luni pline in Leu, dar nici sa nu fii implicat intr-un razboi al egoului, reflecta la ce vrei sa obtii.

Dar daca ce simti este nesiguranta, vinovatie sau resentiment, continua sa sapi. Exista alte solutii mai bune pe care Pluto le poate aduce la aceasta Luna plina, pentru transformarea ta in mai bine. Continua sa cauti cu incredere.

Luna plina in Leu este oportunitatea de a gasi noi cai pentru exprimarea de sine care sa treaca dincolo de ego, care sa respecte dorinta inimii, ca sa iti poti implini cel mai bine nevoile personale in aliniere cu ordinea divina a Universului si a intelepciunii sale infinite.

Orice Luna plina ofera o buna ocazie de a privi mai indeaproape cariera, relatiile si viata in general si sa iti asumi unde esti. Si pentru multe zodii, energia puternica si iubitoare de viata a Leului va ajuta sa fie mai usor ca oricand.

Cum sunt zodiile afectate de fenomenul din 9 februarie 2020

Luna plina in Leu – BERBEC

Aceasta Luna plina in Leu iti poate aduce noi relatii intrucat Venus este in zodia ta. Este o zi buna sa inviti pe cineva la o iesire romantica, sa te inscrii intr-o aplicatie pentru a cunoaste persoane noi sau sa vezi cu cine te poti vedea si iesi in oras. Ziua este buna si pentru orice tine de scoala, invatare, cunoastere. Vei avea o portie suplimentara de energie pentru a termina un proiect in aceste domenii. Foloseste energia acestei Luni pline ca sa iti setezi cateva intentii apoi ramai deschis spre oriunde te duce Universul spre implinirea lor.

Luna plina in Leu – TAUR

Luna plina de februarie in Leu poate aduce, cel mai probabil, oportunitati neasteptate pe calea ta. Cel mai bine este sa ai o lista de obiective pe care le doresti implinite la aceasta perioada, pentru ca energia sa te ghideze spre cea mai buna directie pentru tine. Ai putea si simti cum viata amoroasa se duce pe cai noi si pline de entuziasm. Daca esti intr-o relatie, Luna plina te va inspira sa incerci lucruri noi cu partenerul tau pentru consolidarea conexiunii dintre inimile voastre. Daca esti singur, va insemna sanse mari sa intalnesti pe cineva.

Zodii puternic impactate

Luna plina in Leu – GEMENI

Sub Luna plina in Leu, te poti astepta sa primesti mult asteptata recunoastere la munca, o promovare, o marire, anumite beneficii. Dar orice se va intampla, cu siguranta iti va creste increderea de sine. Nu vei dori, totusi, schimbari rapide in stilul tau de viata. Poate fi tentant sa o iei pe un drum nou dar mai bine deocamdata economiseste-ti banii. Luna plina este ideala si sa te reconectezi cu oameni din trecut si pot fi oameni care sa te ajute sa faci miscari si mai mari in cariera ta.

Luna plina in Leu – RAC

Daca ai fost cu ochii si atentia spre un nou job, acum poate fi momentul perfect sa avansezi spre el. De aceasta Luna plina este important pentru tine sa iti asumi ce vrei si sa faci lucrurile diferit. Modurile vechi nu mai functioneaza, deci este timpul sa abordezi ceva nou. Orice fel de schimbare in rutina ta este mai mult ca binevenita in aceasta perioada. Este si un timp bun sa intalnesti pe cineva nou, dar asta se poate intampla doar daca faci un efort sa fii in diverse locuri sociale. Nu te teme sa mergi in locuri noi si sa cunosti oameni noi. Ia-ti laptopul, stai la un cafenea buna si vezi ce se va intampla.

Citește toate zodiile pe Sfatulparintilor.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini