Redactia.ro
Home » Romania24H » Horoscop 26 ianuarie 2020. Bucurie mare pentru zodia Leu

Horoscop 26 ianuarie 2020. Bucurie mare pentru zodia Leu

Horoscop 26 ianuarie 2020. Bucurie mare pentru zodia Leu

Horoscop 26 ianuarie 2020. Previziuni complete pentru toate zodiile. Află ce pregăteasc astrele pentru fiecare zodie, în această zi de duminică.

În această zi de duminică, se simte tot mai clar prezența fenomenului de Luna noua în Varsator, care a avut loc pe 24 ianuarie 2020. Zodiile vor fi liniștite și echilibrate. E o zi bună pentru soluționarea problemelor.

Horoscop 26 ianuarie 2020. Citește previziunile pentru zodia ta

Berbec

O zi agitată. Fie că e vorba despre o problemă de muncă ori o invitație la un eveniment, Berbecul nu va sta acasă! Dar poate fix acest lucru va deschide noi orizonturi. Nu spuneți „NU” la nimic!

Taur

Oportunități pentru Tauri! Fie că vorbim despre oferte profesionale, fie că e vorba de șansa de a investi pur și simplu bani într-un proiect. Ambele variante vor fi bănoase și de viitor pentru nativii Taur.

Horoscop 26 ianuarie 2020. Gemeni

Parcă emană fericire Gemenii azi. Primesc doar complimente și sunt apreciați. Simt nevoia să iasă, să se miște, să socializeze. O perioadă bună pentru a se destinde de la grijile cotidiene.

Rac

Un val de negativism plutește deasupra Racului. Pare că totul îi merge prost. Colac peste pupăză, apar și gânduri negre din trecut, care nu-i dau pace. Atenție mare și la accidentări!

Leu

Leii vor avea o zi exact pe sufletul lor. Vor reuși să se și odihnească și să-și recupereze din energiile pierdute în ultima perioadă. Însă vor avea parte și de ceva distracție, inclusiv de o veste foarte bună!

Fecioară

Un test de răbdare pentru zodia Fecioară. Va avea de suportat o situație neplăcută, față de care nu poate face nimic. Din fericire, spre finalul zilei, va primi o veste frumoasă din partea unui membru al unei familii.

Balanță

O zi romantică pentru Balanță! Cei singuri au mari șanse să găsească sufletul pereche. Cei care sunt într-o relație vor avea parte de o surpriză plăcută din partea celui drag.

Horoscop 26 ianuarie 2020. Scorpion

Este o zi importantă, în care trebuie să fie luată o decizie. Poate avea legătură cu o pasiune sau un hobby pe care nativul Scorpion le are. E o zi norocoasă!

Săgetător

O zi bună pentru sănătate, dar tristă pe plan mental. Din păcate, Săgetătorul va fi dezamăgit de o persoană apropiată. Este vorba despre ceva la care nu se aștepta!

Capricorn

Gândurile Capricornilor se duc tot mai des peste hotare. Fie e vorba despre altcineva plecat în străinatate, fie vor să își continue studiile sau cariera în altă țară. Este momentul pentru o decizie importantă!

Vărsător

Vor fi înconjurați de oameni, mai ales de către membri ai familiei. Va fi o lecție despre respect și despre relații speciale. O zi calmă!

Horoscop 26 ianuarie 2020. Pești

Peștii se vor debarasa de energiile negative ale oamenilor din jur. În sfârșit va scăpa de prietenii falși și va reuși să se rupă de influența lor!

Loading...