Redactia.ro
Home » Horoscop » Luna noua în Varsator, pe 24 ianuarie 2020. Trei zodii, grav afectate

Luna noua în Varsator, pe 24 ianuarie 2020. Trei zodii, grav afectate

Luna noua în Varsator, pe 24 ianuarie 2020. Trei zodii, grav afectate

Luna noua în Varsator, pe 24 ianuarie 2020. Ce impact va avea față de zodii!

Luna noua in Varsator, de pe 24 ianuarie 2020, va avea loc la 23.48 p.m., ora Romaniei. Acest fenomen astronomic are și implicații astrologice importante. Află în continuare cum sunt impactate zodiile.

De obicei, fenomenul de Lună nouă aduce o mare libertate emoțională. Astfel că ne putem aștepta, după 24 ianuarie, la crize de personalitate și instabilitate emoțională și psihică. Va fi necesară debarasarea de energii și emoții negative. Este un moment bun pentru schimbare și pentru a porni pe un nou drum.

Pe plan sentimental se va simți o anumită tensiune. Vor fi treburi lăsate neterminate, dar care vor veni cu anumite efecte, în viitor, poate chiar în primăvară. Există și schimbări bruște de dispoziție. De altfel, și de la cei din jur trebuie să te aștepți la un comportament neobișnuit.

Este necesară o minte focusată și centrată pe energii pozitive. Aceia care reușesc să facă asta vor avea parte de un plus de energie.

Vineri, 24 ianuarie: Lună nouă în Vărsător (conjuncție Soare-Lună în Vărsător)

Sensibilitatea este sporita, in aceasta perioada, la hormonii tiroidieni, gambe, glezne, muschii bratelor.

Luna noua pune accentul pe nevoia de libertate emotionala. Sunt posibile crize, instabilitate emotionala si psihica. Este necesara eliberarea emotiilor negative precum frica, furie sau gelozie. Atentia se muta cu si mai multa focusare pe viitor si pe drumul inainte.

Este prima luna noua a anului 2020 si atmosfera astrala este putin incomoda, deoarece implica tensiuni. Treburile lasate neterminate sau amanate e nevoie sa fie reluate si duse la bun sfarsit. Terenul trebuie curatat pentru plantarea noilor seminte ale viitorului. Marte in sextil cu Mercur infuzeaza motivatie in gandire. Fiecare va primi exact ce merita, rapid, cu efect de bumerang.

Luna noua în Varsator. Ce zodii sunt afectate

Berbec

Este începutul unei noi ere! Zodia Berbec va avea bucurii majore pe plan personal, pentru ca, tocmai această libertate emoțională va aduce descătușare pe plan mental. Pe plan profesional, atenție la colegii care nu vă vor binele.

Taur

Taurii vor fi direct afectați de acest fenomen. Dacă sunt singuri, să deschidă bine ochii, căci astrele le vor aduce pe cineva alături. La bani, mare grijă cu cheltuielile! Nu vin vremuri grozave!

Luna noua în Varsator. Gemeni

Vești bune și pentru Gemeni! Sunt încurajate socializarea și distracția, prietenia și aventura. Cei care își pot lua concediu, să o facă, căci vor trăi experiențe benefice, în timpul liber!

Rac

Vin banii, dar pleacă timpul liber. Responsabilitățile la serviciu se înlesnesc, însă nu întârzie să apară satisfacțiile financiare. E un moment bun să facă economii.

Leu

Leii nu vor avea o perioadă favorabilă. De acum și până la începutul verii, vor pica într-o pasă destul de neplăcută, pe plan mental, care îi face să fie deprimați și deloc motivați. Poate că au nevoie de un respiro!

Luna noua în Varsator. Implicații majore pentru zodii

Fecioară

Atenție la prietenii falși! Acum vor cădea măștile și se vor vedea cei care ți-au fost alături și cei care erau doar de fațadă. Trebuie doar să caști bine ochii!

Balanță

Balanța plutește pe un norișor roz, căci pacea și armonia domnesc în sufletul lor. Parcă toate se rezolvă de la sine și le iese tot ce își propun! Să profite de oportunități!

Scorpion

Extraordinar de bine le merge Scorpionilor. Ei vor simți, în sfârșit, ce înseamnă eliberarea emoțională și ce bucurie le poate aduce apropierea de cei dragi.

Săgetător

Luna noua în Vărsător nu este de bun augur pentru acești nativi. Vor simți că totul merge pe dos, vor pierde bani și nu vor reuși să rezolve nimic. Nu e nicio problemă, curând vine și vremea lor!

Capricorn

Urmează o serie de 10 zile fantastice! E momentul să muncească mai mult și să se concentreze! Oportunitățile se pot ivi de oriunde!

Vărsător

Desigur că e zodia cea mai impactată de fenomenul de Luna noua în Varsator! Beneficii majore pe plan creativ și sentimental. Moment bun pentru căsătorii, prietenii, relații pe viață.

Pești

Spiritul artistic al nativilor Pești e mai activ ca niciodată. Perioadă bună pentru meditație și eliberare interioară!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini