Redactia.ro
Home » Horoscop » Mercur a intrat în Vărsător pe 16 ianuarie 2020. Patru zodii vor avea cumpene grave

Mercur a intrat în Vărsător pe 16 ianuarie 2020. Patru zodii vor avea cumpene grave

Mercur a intrat în Vărsător pe 16 ianuarie 2020. Ce zodii vor fi afectate de mișcarea astrală. Patru dintre ele au cumpene grave

Mercur este planeta supranumită „mesagerul zeilor”, fiind asociat simbolic cu comunicarea si gindirea, cu procesele intelectuale. De asemenea, astrul influențează calatoriile si mobilitatea, cu vestile si informatiile, schimburile de orice fel intre oameni si in societate.

În această perioadă de tranziţie a lui Mercur prin Vărsător, care începe azi, vom avea multe surprize. Nativii vor descoperiți că mintea lor e invadată de tot felul de idei. Vor fi nevoiți să găsească metode prin care să concretizeze tot ce le trece prin cap. Ba mai mult, câteva zodii vor simți o nevoie puternică de a-și exprima opiniile pe absolut orice temă intră în discuţie. Acest lucru le-ar putea aduce destule neplăceri.

Mercur a intrat în Vărsător pe 16 ianuarie 2020

Mercur are vibratie dinamica, flexibila, uneori oscilanta, alteori polivalenta. Zodiile sunt marcate de această mișcare spre Vărsător datorită faptului că și acest nativ are veleități artistice, o fire boemă, libertină.

Mercur a intrat în Vărsător pe 16 ianuarie 2020. Cum sunt impactate zodiile

Berbec

Nativii din Berbec vor abunda de idei originale pe care le pot folosi în avantajul lor. De asemenea, este o perioadă prielnică pentru momente placute si relaxante cu prietenii si familia. Următoarea perioada va fi una înfloritoare pentru această zodie!

Taur

Inceputul noului an aduce Taurilor o dorință puternică pentru no informații. Va fi o perioadă a dezvoltării persosonale. Pentru cei singuri, tranzitul lui Mercur în Vărsător va aduce o nouă iubire. Însă nu va fi o perioadă bună pentru a-și concentra energiile în carieră. Pe plan profesional se vor ivi cumpene ce le vor pune bețe-n roate.

Gemeni

Atenție mare la sănătate! După această zi, va începe o perioadă nefastă pentru bunăstarea nativilor din Gemeni. Pentru ei va începe însă o perioadă favorabilă pe plan profesional, însă mare grijă să nu vă surmenați la locul de muncă.

Rac

Racii au nevoie de a cunoaște multe lucruri și situații noi. Se pot aștepta ca primele două luni din să fie pline de emoții intense. Nu este momentul să ascundă sentimentele profunde față de alții. Mare grijă la sănătate, nu subestimați puterea prevenției!

Mercur a intrat în Vărsător pe 16 ianuarie 2020. Ce zodii au probleme

Leu

Leii se vor mobiliza extrem de greu în acest în acest început de an. Din păcate, această lentoare se va manifesta și pe plan profesional. Însă, în iubire, lucrurile vor sta ceva mai bine. Este un moment benefic pentru a cunoaște o persoană specială.

Fecioară

Ianuarie 2020 va fi plină de succes în carieră pentru toți nativii zodiei Fecioară. Este foarte usor pentru voi sa va realizati telurile iar initiativa si profesionalismul pe care le veti manifesta sunt foarte interesante pentru toata lumea din preajma voastra. Se poate lasa si cu o promovare pentru unii dintre voi.

Ce se întâmplă cu zodiile în următoarea perioadă

Balanță

Ianuarie 2020 va aduce multe evenimente interesante, unele oportunitati de munca pe care ar fi bine sa le vedeti si prindeti imediat. Desi caracteristica Balantelor este indecizia, in acest caz ea nu se va manifesta pentru ca ezitarea voastra va poate lasa cu mainile goale si voi stiti asta.

Scorpion

Nu va temeti sa profitati de orice beneficiu in cariera pe care noul an il va aduce. Ritmul de munca in ianuarie ar trebui accelerat ca sa obtineti rezultate profesionale bune. nu veti duce lipsa de motivatie dar trebuie sa cresteti perseverenta pentru ce prestati nu doar dorinta. Nu uitati de familie si parinti, faceti vizite cat de des puteti.

Săgetător

Sagetatorii trebuie sa se pregateasca pentru noua realitate pe care luna ianuarie 2020 o va aduce in care au de luat tot felul de decizii importante, in special in cariera. Daca va gandeati sa va schimbati jobul, ianuarie este o luna buna pentru acest subiect. Dar nu va aruncati cu capul inainte spre orice va incanta pe moment, fiti prudenti si rationali, cantariti bine pentru ca sunt sanse sa regretati deciziile impulsive.

Mercur a intrat în Vărsător pe 16 ianuarie 2020

Capricorn

Ianuarie este o luna plina de energie pentru Capricorni, cum e si firesc cu Soarele la voi aproape toata luna. Veti emana energie pozitiva in preajma deci multi oameni interesanti se vor simti dornici sa va fie aproape. Fie ca e vorba de un nou partener potential, de un nou prieten sau de un contact semnificativ profesional, se anunta cineva nou ce va va aduce beneficii pe ciitor. Este suficient sa iesiti din zona voastra de confort si sa va deschideti spre lume.

Varsător

Nu se anunta evenimente majore in ianuarie pentru voi ci mai degraba viceversa. Influenta planetelor sugereaza o luna mai linistita, ca inainte de luna voastra aniversara cand Soarele va va vizita si veti straluci. Chiar si ambitiile va vor scadea putin in ianuarie si e firesc, mai ales in cariera. Folositi aceasta luna de iarna pentru relaxare, educare personala sau curatare temeinica prin casa si lucruri. Sanatatea vi se anunta buna.

Pești

Superiorii vostri vor observa cu siguranta efortul depus, entuziasmul si diligencele oferite. Gratie lor, puteti culege beneficii care mai de care mai interesante dar sa nu va opriti din a depunde eforturi pozitive. Si in planul relatiilor de orice fel, ianuarie va fi o luna buna. Pestii vor trece prin ele fara pic de probleme si complet natural. Va va fi foarte usor sa stabiliti conectate. Veti fi si parea prietenosi celorlalti, nu doar datorita influentelor astrale. Folositi-va acest elan si pentru a face orice fel de sport si a avea grija de corpul vostru fizic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: