Redactia.ro
Home » Horoscop » De azi într-o săptămână se schimbă totul! Trendul astral de la 1 februarie 2020 aduce revoluția zodiilor

De azi într-o săptămână se schimbă totul! Trendul astral de la 1 februarie 2020 aduce revoluția zodiilor

De azi într-o săptămână se schimbă totul! Trendul astral de la 1 februarie 2020 aduce revoluția zodiilor

1 februarie 2020 aduce o perioadă extrem de încărcată! Evenimente astrologice în luna februarie 2020. Trendul astral de la 1 februarie 2020 schimbă tot! Urmează câteva zile cu cu o puternică încărcătură.

Urmează 18 zile pline de evenimente astronomice. Februarie este una dintre cele mai bogate luni din anul 2020 din acest punct de vedere. Cele mai semnificative momente astrale cu influență majoră asupra zodiilor sunt:

2 februarie 2020: Venus (în Pești) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

3 februarie 2020: Mercur își pornește tranzitul în Pești

4 februarie 2020: Sextil între Venus (în Pești) și Saturn (în Capricorn)

5 februarie 2020: Sextil al lui Venus (în Pești) cu Uranus (în Taur)

7 februarie 2020: Venus intră în Berbec

9 februarie 2020: Luna Plină în Leu

16 februarie 2020: Debutul tranzitului lui Marte în Capricorn

17 februarie 2020: Mercur devine retrograd în Pești

19 februarie 2020: Soarele pătrunde în Pești

20 februarie 2020: Jupiinflter (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești)

21 februarie 2020: Trigon al lui Marte (în Capricorn) cu Uranus (în Taur)

22 februarie 2020: Sextil între Soare (în Pești) și Uranus (în Taur)

23 februarie 2020: Luna Nouă în Pești

23 februarie 2020: Cuadrat al lui Venus (în Berbec) cu Jupiter (în Capricorn)

25 februarie 2020: Soarele (în Pești) în sextil cu Marte (în Capricorn)

26 februarie 2020: Sextil al lui Marte (în Capricorn) cu Mercur (în Pești)

28 februarie 2020: Venus (în Berbec) în cuadrat cu Pluton (în Capricorn)

29 februarie 2020: Sextil între Mercur (în Pești) și Uranus (în Taur)

Ce urmează de la 1 februarie 2020 pentru toate zodiile

Berbec

Berbecii vor trăi puternice sentimente de confuzie din cauza schimbărilor planetare. Vor lua destul de multe decizii greșite pe care le vor regreta mai târziu. Le va fi ușor, însă, să se concentreze pe plan profesional.

Taur

Deși sunt înconjurați de haos general, Taurii reușesc cumva să își găsească liniștea. După 15 februarie totul va merge ca pe roate pentru nativii acestei zodii. Ar fi benefic un refresh pe plan profesional, pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Gemeni

Pentru Gemeni, retrogradarea lui Mercur în Pești, de pe 17 februarie 2020 va avea un impact extrem de negativ. Perioada de până la începutul lui martie va fi marcată de discuții și certuri în familie. Atenție și la sănătate!

Rac

Luna dragostei va veni cu mari bucurii pe plan amoros pentru Raci. Se preconizează o vacanță romantică sau poate chiar o cerere în căsătorie. Spre finalul lunii apar anumite probleme cu banii, ce vor necesita atenție sporită!

Leu

Nativii din zodia Leu vor avea parte de câteva zile grele, chiar la începutul lunii. Intrarea lui Venus în Berbec vine cu o influență nefastă, mai ales pe planul sănătății. Vor exista supărări și în familie.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor avea parte de cea mai intensă perioadă pe plan profesional. Vor primi noi sarcini la serviciu, o promovare sau o mărire de salariu. Cam toată luna februarie va fi orientată spre carieră și spre finanțe.

Trendul astral de la 1 februarie 2020 aduce revoluția zodiilor

Balanță

Urmează o perioadă marcată de decizii, dar și de nehotărâre. Nu este deloc ușor să se hotărască, asta și din cauza retrogradării planetei Mercur, la mijlocul lunii. Cel mai bine ar fi ca, în această perioadă, să se evite situațiile greu de gestionat, căci Balanțele nu beneficiază de sprijinul astrelor.

Scorpion

Scorpionii vor simți pe propria piele influența Marelui Benefic, Jupiter. Va avea calea liberă spre orice își propune să facă și va reuși să își îndeplinească niște visuri mai vechi!

Săgetător

Vor fi recalcitranți toată luna februarie. Încă de la începutul lunii, vor resimți negativ mișcările astrale și nu vor reacționa tocmai bine. Din păcate, este o perioadă cu multe schimbări greu de gestionat.

Capricorn

Apar mai multe probleme cu banii, încă de la începutul lunii. Va fi nevoie de răbdare și determinare pentru a depăși această situație. Este o lună bună pentru autocunoaștere, introspecție, meditație.

Vărsător

În căutarea liniștii spirituale, Vărsătorii pot lua niște decizii dure și greu de gestionat de către cei din jur. Se vor ivi conflicte și discuții aprinse. Mare grijă și la sănătate!

Pești

Peștii și-ar putea oficializa relația – putem vorbi chiar și de o căsătorie. Nativii singuri au mari șanse să întâlnească iubirea dupa 1 februarie 2020. Mari bucurii și pe plan financiar, apar bani din surse neașteptate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: