Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop februarie 2020. Trei zodii primesc binecuvântarea astrelor

Horoscop februarie 2020. Trei zodii primesc binecuvântarea astrelor

Horoscop februarie 2020 a fost deja dezvăluit de către astrologi. Numeroase zodii primesc vești bune, anumiți nativi primind binecuvântarea astrelor februarie 2020! Află tu ce îți prevede soarta.

De pe data de 13 ianuarie 2020 Planeta Venus a intrat în zodia Peștilor, iar efectele benefice se vor resimți până pe 7 februarie 2020. Marii beneficiari ai acestei mutări astrale vor fi nativii zodiilor de apă: Rac, Scorpion și Pești. Vor avea noroc pe plan profesional, financiar și sentimental.

Evenimentele astrologice importante în horoscopul lunii februarie 2020 sunt: tranzitul lui Venus în Berbec, tranzitul lui Marte în Capricorn, altranzitul Soarelui în Pești. Urmează retrogradadarea lui Mercur în Pești, Luna plină din Leu, și Luna nouă din Pești.

O singură zodie are un noroc ieșit din comun în această perioadă! Este un moment bun pentru a face investiții, pentru a câștiga bani nesperați sau pentru a-și găsi dragostea.

Horoscopul februarie 2020 toate zodiile

Berbecii vor avea calea luminată în luna februarie. Mai ales pe plan amoros, va avea parte numai de bucurii. Își va concentra energiile în muncă și nu va regreta, căci roadele un întârzie să apară.

Pentru Tauri, se anunță o lună cât se poate de liniștită. Va prefera intimitatea și taina pe plan sentimental. Nativii vor fi atenți și la prietenii și cercurile de prieteni. Se pot ivi oportunități pentru plecarea în străinătate.

Gemeni – horoscop februarie 2020 – beneficii mari în relații, atât de prietenie cât și de dragoste. Însă probleme vor apărea pe plan profesional, unde vor avea destul de mult de pierdut în această perioadă.

Cei născuți în zodia Racului vor avea o lună armonioasă. Acești nativi se bucură de binecuvântarea astrelor! Totul va fi într-un spirit de colaborare, la serviciu, iar acasă totul va fi înconjurat de iubire și liniște. Este zodia care poate juca cu încredere la loto, căci are mari șanse de câștig!

Leul va avea o mare șansă, venită de peste hotare. Este posibil ca aceasta să îi dea un impuls vieții amoroase. Nativii singuri își pot găsi dragostea. Leii primesc și oportunități la locul de muncă.

Citește și: Horoscop 2020. Zodiile care vor avea doar probleme și ghinioane

Horoscopul februarie 2020. Zodiile binecuvântare de mișcările astrelor

Fecioara are tot ce îi trebuie pe plan amoros, din relația sa nu va lipsi sarea și piperul. Pe plan profesional și financiar se pot ivi anumite probleme, apărând anumite asocieri păguboase, mascate în super oportunități. Ochii mari!

Horoscop februarie 2020 – Balanța trebuie aibă mai multă încredere ca niciodată în partenerii săi, fie că vorbim de amiciție sau de colegi de muncă. Mișcările astrale din această lună îi vor afecta comunicarea și modul de relaționare. Să nu uităm de diplomație.

Scorpionul va pune pe primul loc stabilitatea! E o lună benefică pentru a-și ajusta relațiile de colegialitate, dar și relația de iubire. Mare parte din lună, pe primul loc va fi sfera socialpă.

Pentru Săgetător, luna februarie va fi decisivă pentru cursul întregului an. Va consolida anumite relații și vor confrunta niște probleme, tocmai pt a intra cu dreptul în 2020. Apar câștigur dintre-o investiție mai veche. Atenție la prietenii falși!

Nativii din zodia Capricorn vor simți nevoia, mai mult ca niciodată, să pună pe primul plan sinceritatea și loialitatea. Va fi o lună în care vor lua decizii foarte greu și vor stagna mult. Este indicat să nu facă cheltuieli majore, căci nu stau grozav cu finanțele.

Pentru Vărsător se anunță o perioadă extrem de intensă și fericită. Deși are parte de suișuri și coborâșuri în activitatea financiară, până la finalul perioadei, vor găsi o formulă prin care să aibă parte de situația pe care și-o dorea. Vărsătorul va simți binecuvântarea astrelor în februarie 2020.

Peștii au mai mult noroc la bani decât de obicei! Nu este exclus să câștige la loto! Pe plan sentimental, lucrurile nu vor fi chiar roz, apărând în viața lor o iubire mai veche. Poate fi chiar și o iubire veche a partenerului. Atenție la sănătate!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: