Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 2020. Zodiile care vor avea doar probleme și ghinioane

Horoscop 2020. Zodiile care vor avea doar probleme și ghinioane

A început noul an, iar previziunile astrologilor prevăd o perioadă încărcată de spiritualitate. Anul 2020 va fi plin de evenimente astrale, majoritatea benefice și deosebite. Unii nativi, însă, nu vor simți atingerea magică a astrelor, cu vor avea parte de încercări grele.

Citește și: Horoscopul norocoșilor. Ce zodii dau de bani în 2020

Care sunt zodiile ghinioniste ale anului 2020.

Taur

Din păcate, anul 2020 nu va fi favorabil pentru nativii zodiei Taur. Vor avea greutăți de înfruntat pe tot parcursul celor 12 luni. Din fericire, nu vor avea necazuri grave, ci doar diverse situații neplăcute, care le vor pune bețe în roate în orice demers. Asta e, astrele nu s-au aliniat pentru Tauri! Nu e nicio problemă, căci și greutățile din viață ne călesc și ne pregătesc pentru viitor!

Cine are ghinion în 2020 – Gemeni

Printre ghinioniștii anului 2020 se numără și Gemenii, care vor avea probleme sentimentale. Despărțiri, divorțuri, certuri și scandale, toate poposesc la casele acestor nativi și parcă refuză să plece. Sfatul astrologilor este să evite orice discuție în contradictoriu ce ar putea să degenereze. Calmul și răbdarea vor fi lecțiile ce le vor primi în 2020.

Horoscop 2020. Zodiile care vor avea doar probleme și ghinioane

Rac

Racii sunt destul de ghinioniști pe plan financiar, în 2020. Nu prea vor avea ocazia de a-și rotunji bugetele și vor fi mai degraba blocați pe poziția pe care o dețin la locul de muncă. Din acest motiv, vor fi destul de nefericiți. Ca să nu treacă printr-o depresie, nativii din zodia Rac ar trebui să își concentreze energiile pe alte aspecte ale vieții, precum atenția pentru copii sau persoana iubită, care cu siguranță vor aduce la fel de multe satisfacții.

Berbec

Berbecii vor avea de furca cu propria personalitate. Vor trece prin clipe neplacute din cauza unor mustrări de conștiință sau a unor amintiri care nu le dau pace. Momentele neplăcute vor lua sfârșit abia în a doua parte a anului, când vor avea ocazia de a primi o lecție importantă de la viață!

Citește și: Horoscop chinezesc 2020. Zodii cu noroc și zodii cu ghinion

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: