Redactia.ro
Home » Horoscop » Compatibilități zodii. Află cu cine te potrivești în funcție de zodia ta

Compatibilități zodii. Află cu cine te potrivești în funcție de zodia ta

Compatibilități zodii. Află cu cine te potrivești în funcție de zodia ta

Compatibilități zodii. Personalitatea fiecăruia dintre noi este influenţată de astre, ceea ce înseamnă că există zodii cu care te înţelegi la perfecţie, iar cu altele nu poţi convieţui sub nicio formă. Află care sunt cele mai bune compatibilităţi între zodii din acest articol.

Berbec

Cele mai compatibile zodii: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Berbecul este un semn de foc, așadar nu este de mirare că va avea o relație perfectă cu alte zodii influențate de același element (Leu și Săgetător). Acestea fiind zise, Berbecul se înțelege bine și cu semne de aer, mai exact cu Gemenii și Vărsătorii. Această compatibilitate este dată de faptul că primul semn al zodiacului este energic și dinamic, curajos și îndrăzneț. Ceea ce înseamnă că nu poate fi decât cu cineva care îi seamănă într-o oarecare măsură și care îl poate incită mereu cu ceva nou. În fond, aerul este cel care aprinde și menține intensă flacăra focului.

Taur

Cele mai compatibile zodii: Rac, Fecioara, Capricorn, Pești

Taurul este determinat, uneori chiar încăpățânat și, în același timp, are multă răbdare și te poți baza pe el. Acest semn de pământ caută cel mai mult stabilitate și este de la sine înțeles că o poate obține de la celelalte două zodii influențate de acest element – Capricorn și Fecioara. Deși nu este o regulă, Taurii pot avea o relație fericită și cu Racii sau cu Peștii, deoarece aceștia le oferă tot ce au nevoie din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Gemenii sunt persoane al căror element, aerul, le face să fie adaptabile oricărei situațîi. În plus, inteligență, dinamismul și dorința intensă de a comunica îi fac atractivi că niște magneți pentru cei din jur. Alături de Balanță și de Vărsător, celelalte două semne de aer, care împart cu Gemenii o serie de calități comune, două dintre zodiile de foc sunt și ele compatibile cu aceștia: Leul și Berbecul. Ceea ce creează potrivirea este dinamismul lor, care îl incită pe nativul din Gemeni și nu îi permite să se plictisească, acesta fiind principalul motiv pentru care ii este greu să aibă relații de lungă durata.

Rac

Cele mai compatibile zodii: Taur, Fecioara, Scorpion, Pești

Ce își dorește cel mai mult nativul din Rac? O familie fericită și unită. Cei care îi pot oferi exact ceea ce vrea sunt celelalte zodii de apă: Peștii, care sunt devotați peste măsură și Scorpionii, care se dăruiesc atunci când simt că sunt iubiți (iar Racii îi vor iubi cu disperare). Taurul și Fecioara sunt alte două opțiuni potrivite, însă nu pentru toți nativii. O relație cu o Fecioara poate fi destul de dificilă, din cauza că Racul va fi mereu rănit de criticile ascuțite ale acesteia, iar o relație cu un Taur poate fi puțîn prea lipsită de intensitate emoțională.

Leu

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător

Starurile zodiacului, Leii, au o minte creativă, deschisă, însoțită și de o capacitate mare de a iubi. Unii nativi pot avea însă tendința de a domină și de a nu acceptă ideile altora. Berbecul și Săgetătorul, influențați tot de foc, vor face față căldurii de astru a Leului, pe care o vor returna cu aceeași intensitate. Dintre cele două, Săgetătorul este în mod special compatibil cu Leul, deoarece nu este încăpățânat și nici foarte ambițios, ceea ce înseamnă că interesele lui nu se vor ciocni cu ale orgoliosului Leu. Dintre zodiile de aer, Gemenii și Balanțele pot fi în relații armonioase cu Leii, pentru că nu sunt nicidecum deranjate de exuberanța acestei zodii.

Fecioara

Cele mai compatibile zodii: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Fecioarele au calități precum pragmatismul, capacitatea de analiză sau stabilitatea, dar pot fi și un pic prea perfecționiste în anumite cazuri, ceea ce aduce cu sine critică emblematică acestui semn. Taurii și Capricornii îl pot înțelege pe nativul acestei zodii, deoarece fiecare are doză lui de ambiție. Dintre zodiile de apă, Racii se pot înțelege cu Fecioarele mai moderate că perfecționism, iar Scorpionii pot avea o relație bună cu această zodie loială, care nu le va trăda niciodată încrederea.

Balanță

Cele mai compatibile zodii: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Deja ai învățat regulă de baza a compatibilitățîi zodiilor – cele guvernate de același element sunt pot avea relațîi armonioase. Acesta este, așadar, cazul și cu Balanță, care ar putea găși împlinirea emoțională alături de un Gemeni sau un Vărsător, dar în special cu cel din urmă, căruia îi oferă libertatea mult dorită, primind în schimb sentimente adânci și loialitate. Și se știe că Balanță este justă, diplomată și plină de farmec, așadar va face casă bună și cu Sagetaorul, un alt justițiar al zodiacului, dar și cu Leul, a cărui strălucire o va echilibra, nepermițându-i să se piardă în propriile lui iluzii de glorie.

Scorpion

Cele mai compatibile zodii: Rac, Pești, Fecioara, Capricorn

Emoțional, puternic și pasional, Scorpionul poate fi atât de intens, încât are nevoie de cineva pe aceeași lungime de undă din punct de vedere sentimental. Racii și Peștii sunt empatici și îl pot înțelege pe nativul acestei zodii misterioase. Gelozia Scorpionului nu va fi o problema: Racul se va simți cu atât mai dorit, iar Peștii vor primi atenția pe care și-o doresc. Capricornul și Fecioara sunt zodiile de pământ care pot avea relațîi cu Scorpionii, în special pentru că sunt de încredere și se știe că nativii nu urăsc nimic mai mult decât să fie înșelați sau trași pe sfoară.

Săgetător

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Leu, Balanta, Varsator

Întrucât nativul acestei zodii este spontan şi aventuros,Săgetătorul se înţelege de minune cu nativii zodiilor Berbec,Leu,Balanţă,Vărsător şi Gemeni.

Capricorn

Cele mai compatibile zodii: Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti

Pragmatici si disciplinati, Capricornii au nevoie de cineva care sa ii inteleaga si sa nu ii considere rigizi, ci sa admire stabilitatea si ambitia care ii ghideaza in viata. Capricornul este un nativ echilibrat,cu picioarele pe pământ,motiv pentru care are nevoie de un partener puţin mai visător. Cele mai bune compatibilităţi sunt cu nativii din zodiile Taur,Fecioară,Scorpion,Peşti sau Capricorn.

Varsător

Cele mai compatibile zodii: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator

Prietenos, creativ si dornic de experiente noi. Varsatorul este gata oricand sa porneasca la drum, in aventura vietii lui. Vărsătorul face casă bună cu nativii născuţi în zodiile Gemeni,Săgetător,Balanţă,Leu sau Berbec.

Pești

Cele mai compatibile zodii: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Peștii sunt intuitivi, romantici si extrem de empatici. Fiind capabili de o daruire completa, pentru ca viseaza intotdeauna la o dragoste idilica. Nativul născut în zodia Peşti este o fire sensibilă,uşor introvertită. Iar pentru a avea o relaţie de lungă durată are nevoie de un partener ceva mai spontan şi mai aventuros. Se înţelege de minune cu nativii din zodiile Scorpion, Rac, Capricorn şi Fecioară.

Citește și: Horoscop Minerva Mai 2019 – zodiile care au experiențe unice

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: