Redactia.ro
Home » Monden » Ce afacere deține iubitul Innei. Deliric are un brand de milioane de euro

Ce afacere deține iubitul Innei. Deliric are un brand de milioane de euro

GALERIE FOTO (9) Ce afacere deține iubitul Innei.

Ce afacere deține iubitul Innei, Deliric. Inna și-a găsit fericirea în brațele lui Deliric. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, fiind amândoi mândri de realizările lor profesionale. Cu toate astea, puțină lume știe că artistul are o afacere de milioane de euro.

Ce afacere deține iubitul Innei. Deliric are un brand de milioane de euro

Ce afacere deține iubitul Innei. Inna și Deliric trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, artista fiind foarte fericită alături de iubitul său. Cu toate astea, puțină lume știe că artistul deține o afacere de milioane de euro. Deliric a pus bazele primei case de discuri independente de hip-hop din România, “Facem Records”. Mai mult, iubitul Innei este cofondatorul trupei C.T.C din care face parte alături de DOC și Vlad Dobrescu.

Pe lângă cariera de artist, Deliric este și un antreprenor desăvârșit. Artistul deține și un brand care îi aduce în cont sume de milioane de euro, bucurându-se de un succes enorm. Deliric are un brand de haine foarte cunoscut în România, iar prima oară a început cu producția de tricouri, iar în prezent a ajuns să vândă tricouri, bluze, pantaloni și accesorii. Astfel, cifra de afaceri a ajuns în 2017 la suma de 600.000 de euro, iar acum, cunoscutul brand valorează peste 1 milion de euro.

Deliric nu se consideră antreprenor, considerându-se doar un băiat pasionat, care și-a dorit să-și transpună ideile și creațiile sale și să le transmisă oamenilor.„Nu cred că am folosit vreodată titulatura de antreprenor, să-i spun cuiva că sunt antreprenor. Eu sunt un băiat care a fost pasionat de muzică, care s-a apucat când avea 11 ani să facă versuri și dup-aia toată viața a ajuns să se construiască în jurul acestei chestii.”, a spus Deliric într-un interviu. Mai mult, rapper-ul susține că a pierdut, dar a și câștigat, de aceea îi încurajează pe tineri să își asume riscuri pentru a-și îndeplini dorințele.”Uneori e bine să te arunci și cu capul înainte. Mi se pare că dacă ajungi avansat în vârstă și nu ai avut câteva eșecuri serioase, ai o frică – pe care eu o compar cu frica de bătaie”, mai spunea artistul.

Inna și Deliric formează un cuplu

Inna a încercat să fie cât mai discretă cu viața ei personală, dar anul trecut, a decis să le arate fanilor săi că este foarte fericită și că și-a găsit sufletul pereche. Inna a recunoscut că iubește din nou, iar norocul este Deliric. După ce s-a despărțit de Lucian Gîtiță, care îi este în continuare manager, Inna nu a mai vorbit despre bărbații din viața ei. Ulterior, după ce a postat mai multe fotografii pe rețelela de socializare în care apare alături de rapper, vedeta a recunoscut că are o relație cu Deliric. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat artista.

De asemenea, artista a declarat într-un interviu că își dorește să devină mamă, dar că un copil vine atunci când este momentul. „Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, a mai spus artista despre relație cu Deliric.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: