Redactia.ro
Home » Monden » Ce afaceri are Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu

Ce afaceri are Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu

Ce afaceri are Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu are 49 de ani și trăiește o adevărată poveste de dragoste lângă Alex Ashraf. El este afecerist și are 34 de ani! Diferența de vârstă nu a fost un obstacol în calea poveștii de dragoste dintre cei doi. Dar ce afaceri are Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu?

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, nuntă de poveste în 2017

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în 2017, iar de atunci au avut o căsnicie discretă, fără să se știe detalii prea multe despre relația lor. Cu toate astea, recent s-a spus că au fost la un pas de divorț, însă vedeta a infirmat și a declarat că sunt foarte bine.

„9 SEPTEMBRIE 2017 ✨✨ Cea mai importantă zi a căsătoriei mele. În acea zi mi-am unit destinul cu al soțului meu cu «cununii», cum îmi place mie să zic glumind, avându-i ca nași pe Silviu și Mihaela Prigoană. Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai îndrăgostită ca oricând de soțul meu, mai fericită, mai împlinită și mai puternică decât am fost vreodată, din toate punctele de vedere. Mi-am intrat în toate drepturile mele, sunt pe deplin stăpână pe mințile, BANII, VIAȚA ȘI DECIZIILE MELE, mi-am luat viața în mâini așa cum trebuia de mult timp să o fac… ar fi multe de spus, dar nu acum și nu aici…

Azi, din nou mi se adeverește că ce a unit Dumnezeu, nimeni pe pământul ăsta să nu poată despărți ȘI CĂ CE ESTE AL MEU, RĂMÂNE NUMAI AL MEU, indiferent în ce domeniu sau zonă aș face referire. RECOMANDĂRI Între sceptru și spectru. De ce monarhiile europene au mai mult trecut decât viitor La cât mai mulți ani împreună, soțul meu iubit și bun, să ne dea Dumnezeu sănătate, noroc și fericire împreună până în ultimul moment, că EL știe cel mai bine ce ne dă fiecăruia dintre noi și vede tot ce trebuie să vadă. EL mi-a dat forță și putere să fiu azi femeia care sunt. Te iubesc, Alexandru Ashraf, și sunt fericită că ești în viața mea”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu, la împlinirea a patru ani de la căsătorie.

Mesaj emoționant al Oanei Zăvoranu de ziua soțului ei

Internauții spun deseori că cei doi se iubesc extrem de tare și asta pentru că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu evită să-și dedice public iubirea.

„La mulți ani, iubitul meu. Îți doresc tot binele din lume, sănătate și fericire infinită alături de noi, mică ta familie care te iubește și te prețuiește enorm. Să îți (ne) dea Dumnezeu putere de a realiza numai lucruri unice și mărețe așa cum meriți pe deplin. Nimic nu ajută mai mult un om decât DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ… și tu ai parte de ea din plin alături de noi. Te iubesc, Puiul meu, Ești sufletul meu, ești Pufarina mea și «tată» pentru atâția copii blănoși. Te iubim”, a notat Oana Zăvoranu, pe o rețea socială în octombrie anul trecut.

Ce afaceri are Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu

Soțul vedetei TV a fost în permanență alături de aceasta și s-a implicat total în tot ce aceasta și-a propus să realizeze. Așa se face că afacerile lui Alex Ashraf sunt și afacerile Oanei Zăvoranu, pentru că în mare parte, soțul ei își dedică timpul firmelor pe care aceștia le dețin.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, implicați în aceleași afaceri

În 2017, Oana Zăvoranu a început munca la clinică medicală, care a fost deschisă un an mai târziu, clinică pe care o deține împreună cu soțul ei.

„Nu există #revoluție lipsită de importanță, există numai asteptari foarte mari mari, nu există cauze mici, există numai ignoranță. Orice alăturare de forțe, de dorințe, de idealuri pentru a încerca să facem lucrurile mai bine pentru semenii noștri, în sprijinul progresului, este o revoluție și noi, echipa #OneLife, ne dorim să aducem tot ce este mai bun pentru tine, pentru sănătatea ta”, scria la deschiderea clinicii Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: