Redactia.ro
Home » TV » Ce afaceri are Bogdan Micu, investitor la emisiunea Imperiul Leilor, de pe Pro TV

Ce afaceri are Bogdan Micu, investitor la emisiunea Imperiul Leilor, de pe Pro TV

Bogdan Micu

Bogdan Micu este cel mai tânăr dintre investitorii de la emisiunea Imperiul Leilor, de pe Pro TV. Iată cum a devenit acesta bogat și ce așteaptă de la acest nou proiect în care a intrat.

Lista juraților de la emisiunea Imperiul Leilor, de pe Pro TV

Bogdan Micu este cel mai tânăr dintre cei cinci jurați de la la emisiunea Imperiul Leilor. Acesta a obținut o avere considerabilă după ce s-a evidențiat în domeniul energiei verzi, în SUA, Canada, dar și mai multe state europene. Acesta are o companie ce a furnizat roiecte în valoare de 1,5 miliarde de dolari, în total.

„Bogdan Micu este un exponent al noii generații de investitori. La doar 36 de ani, vine cu o altă filosofie de business și arată că nu trebuie întotdeauna să fii focusat numai pe profit, ci și pe impactul social și de mediu al afacerii. Bogdan e un tânăr antreprenor care a reușit să se impună în domeniul energiei verzi în Statele Unite, Canada, Chile, dar și în Europa. S-a implicat activ în mișcări de voluntariat și a investit în companii care activează în 13 sectoare diferite, printre care energie verde, banking, comerț, construcții, IT sau săli de sport. La 36 de ani, conduce un business extins pe mai multe continente, iar compania sa a furnizat până acum proiecte către clienții săi în valoare de piață de peste 1.5 miliarde de dolari”, arată Pro TV.

Cine este Bogdan Micu și de ce a venit la Imperiul Leilor

Bogdan Micu a venit la această emisiune pentru a promova jobul său și mai ales pentru a-l promova tineri, având în vedere că el este și cel mai tânăr dintre jurați.

„Principala mea motivație pentru care am venit în Imperiul Leilor este dorința de a promova antreprenoriatul în România și acesta cred că este un mediu foarte bun pentru a face asta.

Contrar aparențelor, antreprenoriatul nu este foarte popular printre tineri. Vreau să transmit prin apariția mea aici că poți să ai succes și când ești tânăr. Atunci când ești tânăr ai curaj să-ți asumi mai multe riscuri, ceea ce este esențial pentru antreprenoriat, pentru că nu ai nimic de pierdut. Încerci lumea cu degetul!

Caut o afacere cu un fondator determinat să reușească și care are calitățile necesare unui antreprenor, care are o idee închegată și care a făcut niște pași să demonstreze ceea ce spune. Asta e foarte important! Nu te poți baza doar pe vorbe, trebuie să existe ceva prin care tu demonstrezi ceea ce susții în fața noastră”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: