Redactia.ro
Home » TV » Ce afaceri are Dan Șucu, investitor la emisiunea Imperiul Leilor, de pe Pro TV

Ce afaceri are Dan Șucu, investitor la emisiunea Imperiul Leilor, de pe Pro TV

Dan Șucu

Dan Șucu este unul dintre cei cinci investitori de la emisiunea „Imperiul Leilor”, sezonul al doilea, de la Pro TV.

Cine este Dan Șucu de la „Imperiul Leilor”, 2021

Dan Șucu este primul investitor de la emisiunea „Imperiul Leilor”, de la Pro TV. Este vorba despre acest om de afaceri ce a înființat Mobexpert, brandul românesc de mobilă și decorațiuni.

Dan Șucu a intrat în lumea afacerilor după anul 1990, iar Mobexpert s-a dezvoltat în fiecare an, și a ajuns ca acum să aibă 29 de magazine, atât în țară, cât și în străinătate. În cele opt fabrici ale sale, sunt 2.300 de angajați. Cifra de afaceri este și ea pe măsură: este vorba despre 200 de milioane de euro.

Dan Șucu va fi pentru prima dată în competiție, dintre jurații vechi fiind doar Dragoș Petrescu (City Grill) și Mohammad Murad (Phoenicia).

Cu ce gânduri a venit Dan Șucu la emisiune

Iată ce declara Dan Șucu despre venirea în această emisiune și așteptările sale:

„Cred că este timpul ca din ce în ce mai mulți antrepreori din România să facă propagandă pentru ideea de antreprenoriat. Cu cât mai mulți tineri vor porni o afacere și vor fi independenți, cu atât mai bine ne va fi tuturor.

Mi-ar plăcea să descopăr o afacere care să se transforme într-un produs, într-un serviciu, pe care să-l poți marketa imediat. Idealul ar fi un produs în care să pot să investesc alături de noul meu partener și care să fie pe piață în cât mai scurt timp din clipa în care am decis sau chiar pe perioada în care acest show o să fie pe post.

Am un milion de sfaturi pentru cei care vin în emisiune, dar după atâția ani de afaceri am și capacitatea de a sintetiza. Există o singură calitate pe care trebuie să o aibă un antreprenor: încrederea în sine. Ca să poți să reușești este foarte puțin probabil să o faci din prima încercare: vei cădea, te vei ridica de multe ori, dar într-un final vei reuși”, a spus Dan Șucu.

Cum și-a început Dan Șucu afacerea? Acesta dorea o mică afacere, dar aceasta s-a extins rapid.

„DAN ȘUCU a intrat în lumea antreprenoriatului imediat după Revoluție cu gândul de a face o mică afacere din care să ofere familiei lui un trai rezonabil. Afacerea pornită de la zero s-a dezvoltat de la an la an și a ajuns astăzi un adevărat imperiu al mobilei.

Grupul Mobexpert are astăzi 26 de hypermarketuri și magazine de mobilă, atât în țară, cât și în străinătate, 8 fabrici, 2.300 de angajați și o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro”, se arată pe site-ul Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: