Redactia.ro
Home » Știri » Ce alcoolemie avea, de fapt, șoferul care a intrat cu maşina în autoutilitara Poliţiei. Bărbatul a fost reţinut

Ce alcoolemie avea, de fapt, șoferul care a intrat cu maşina în autoutilitara Poliţiei. Bărbatul a fost reţinut

Mărturia tânărului care a fugărit toată poliția din Capitală după ce a consumat alcool. Cum se scuză pentru că a lovit frontal maşina autorităților: „Ei m-au căutat cu lovirea. Eu nu aveam intenţia să intru în nicio maşină"

Ce alcoolemie avea, de fapt, șoferul care a intrat cu maşina în autoutilitara Poliţiei. Bărbatul a fost reţinut. Iată toate detaliile, inclusiv modul în care s-a scuzat acesta pentru incident!

Ce alcoolemie avea, de fapt, șoferul care a intrat cu maşina în autoutilitara Poliţiei

După o urmărire de film pe străzile capitalei, un tânăr s-a ciocnit frontal cu o mașină de poliție. Între timp, au apărut imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă care arată momentul impactului. După ce i s-au luat probe biologice, s-a constat că tânărul avea o alcoolemie de 0,96 grame. Totodată, acestuia i s-au găsit la recoltarea probelor biologice, urme de droguri.

Bărbatul a fost reţinut

În prezent, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de ultraj, tentativă de omor, dar și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Acesta va fi dus în fața unui judecător, mâine, cu propunere de arestare preventivă pentru  30 de zile.

Cum s-a scuzat pentru că a lovit frontal maşina autorităților

În seara incidentului, bărbatul de 31 de ani a recunoscut că a încercat să scape de poliție pentru că a băut:

„Am luat 4 guri de Whiskey în timp ce conduceam, dar nu m-am drogat”, este mărturia halucinantă a acestuia. Am băut exact patru guri, mai pline aşa să spun. Dar cum? Aşa din 10 în 10 minute, când îmi dădea ăsta sticla. La volan.

Ei m-au căutat cu lovirea. Asta vreau ca să spun.

Impactul a fost 50 maşina de poliţie, 50 eu, frontal”, a spus şoferul urmărit de poliţie pentru Antena 3 CNN.

Bărbatul a susținut în fața presei că a încercat să fugă de poliție de frică, deoarece băuse. Cosmin își amintește că într-o goană nebună cu poliția pe urmele lui, a trecut pe lângă trei semafoare roșii:

„Eram pe linia de tramvai şi în faţa mea a apărut o maşină de poliţie, a venit din stânga sau din dreapta, a venit exact pentru mine. Eu când am văzut-o, am vrut să fac stânga, să-i ocolesc, ei au făcut stânga după mine, am vrut să fac dreapta, să-i ocolesc, ei au făcut dreapta după mine şi ne-am lovit.

Ei m-au căutat cu lovirea. Asta vreau ca să spun.

Eu nu aveam intenţia să intru în nicio maşină, dacă era baraj în faţă eu opream, nu intram în nicio maşină de poliţie deloc. Eu am vrut doar să scap”, a mai spus tânărul care a lovit frontal maşina de poliţie.

 

@dinugabriel2♬ sunet original – Dinu Gabriel

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: