Redactia.ro
Home » Știri » Ce arată autopsiile celor două românce ucise de un tânăr de 24 ani, în Italia. Ce moarte violentă au avut! (VIDEO)

Ce arată autopsiile celor două românce ucise de un tânăr de 24 ani, în Italia. Ce moarte violentă au avut! (VIDEO)

Femeile ucise de un român de 24 de ani, în centrul istoric al oraşului Naro, provincia Sicilia, Italia, n-au avut nicio şansă în lupta cu călăul lor.

Ancheta carabinierilor a relevat faptul că româncele au avut o moarte violentă.

Femeile, masacrate cu piese de mobilier

Autopsiile au confirmat că Delia Zărnescu, în vârstă de 58 de ani, şi Maria Rus, în vârstă de 54 de ani, au fost masacrate. Pe cadavrele lor, medicul legist a găsit multiple leziuni, dovadă fără echivoc că ambele au fost bătute cu brutalitate înainte de a muri, scrie Giornale di Sicilia.

Joi seară, la domiciliul Deliei Zărnescu, în vârstă de 58 de ani, din Via Vinci, a avut loc o cină la care s-a consumat mult alcool. La masă au luat parte un român de 24 de ani şi un alt bărbat de 50 de ani.

Potrivit reconstituirii, tânărul – aflat în stare avansată de ebrietate – ar fi agresat-o sexual pe femeie. Delia Zărnescu, respingând avansurile, i-ar fi dat afară din casă pe cei doi.

I-a dat foc în fotoliu

În timpul cinei, cei trei români ar fi vorbit despre compatrioata lor Maria Rus, în vârstă de 54 de ani. Când cei doi români au fost scoşi din casa Deliei Zărnescu, cel mai tânăr s-ar fi îndreptat spre Avenia, unde a bătut la uşa Mariei Rus, în timp ce bărbatul de 50 de ani a mers la casa sa.

Maria Rus, fără să se teamă, i-ar fi deschis uşa bărbatului mai tânăr, iar tânărul de 24 de ani ar fi bătut-o până a omorât-o şi apoi ar fi ars-o, folosind fotoliul din holul de la intrare.

De pe aleea Avenia, românul beat s-ar fi întors – reconstituirea este a anchetatorilor – pe Via Vinci, unde ar fi spart uşa de la intrare şi, cu o „ferocitate fără precedent” – aşa cum a reieşit din prima inspecţie a casei -,a ucis-o pe Delia Zărnescu, lovind-o în cap cu tot ce a găsit: piese mici de mobilier, obiecte mai mari de mobilier şi accesorii.

Suspectul, reţinut de carabinieri

Principalul suspect al dublei crime din Italia este Eduard Omar Nedelcov, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Botoşani.

„E din Moldova, am lucrat cu el în campanie, se droga, bea, era agresiv. A mai făcut şi scandaluri, era reţinut de carabinieri.

Prima zice că a omorât o şi a pus o într un fotoliu, avem un fotoliu de piele lângă uşă şi acolo i a dat foc. Și după aia a fugit după românca cealaltă şi a omorât o în casă. El a dat telefon la carabinieri şi la pompieri”, a declarat soțul Mariei Rus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: