Redactia.ro
Home » Homepage » Eduard este tânărul care le-a ucis pe cele două românce din Sicilia. Ce relație avea, de fapt, cu victimele

Eduard este tânărul care le-a ucis pe cele două românce din Sicilia. Ce relație avea, de fapt, cu victimele

GALERIE FOTO (2) Eduard este autorul crimelor din Sicilia.

În urma unui caz șocant ce a zguduit comunitatea din Naro, Sicilia, un tânăr român în vârstă de 24 de ani a fost arestat în legătură cu uciderea a două prietene, Maria Rus și Delia Zărnescu. Cazul a fost remarcat în presa italiană, iar detalii cutremurătoare ies la iveală pe măsură ce ancheta progresează.

Delia și Maria au avut parte de un sfârșit cumplit

Cele două femei, Maria și Delia, au fost descoperite joi noaptea în circumstanțe tragice: una carbonizată, iar cealaltă într-o baltă de sânge, fiecare în propria locuință situată la doar 150 de metri distanță una de cealaltă. Suspiciunea unei crime duble planează asupra cazului, iar autoritățile fac eforturi considerabile pentru a desluși misterul tragic.

Maria Rus, în vârstă de 57 de ani, era stabilită în Naro de mai bine de 19 ani și lucra sezonier în agricultură, ocupându-se de culesul de struguri și măsline. Cu toate că nu mai fusese acasă în România, la Cluj, de aproape cinci ani, fiica sa, care și ea locuia în Italia, a aflat despre tragedie de la vecini. Cu un trecut dedicat muncii sezoniere, Maria a fost surprinsă într-un coșmar care a șocat întreaga comunitate.

Delia și Maria au avut parte de o soartă cumplită.
Sursa foto – Presa străină | Delia și Maria au avut parte de o soartă cumplită.

Delia Zărnescu, în vârstă de 58 de ani, cealaltă victimă a crimei, se confrunta cu recenta pierdere a soțului și cu probleme financiare, conform surselor din cadrul anchetei. Aceste circumstanțe adaugă o nuanță tulburătoare la tabloul tragic al vieților luate prea devreme.

Cine este Eduard din Botoșani

Eduard, care locuia în același cartier sicilian cu victimele sale, avea o legătură veche cu familia Mariei Rus. Soțul acesteia l-ar fi ajutat să își găsească de muncă pe insulă, în trecut. Cu toate acestea, soțul Mariei a atras atenția asupra comportamentului periculos al tânărului, descriindu-l ca pe cineva care se droga des și consuma frecvent alcool. Mai mult, l-a caracterizat pe Eduard drept agresiv.

Trecutul tânărului nu este străin de probleme cu legea. A fost reținut anterior de autorități și a fost implicat în scandaluri. De asemenea, el fusese cercetat pentru furt de la ferma agricolă la care lucra și pentru că ar fi incendiat o seră. Cazurile anterioare de incendiere aruncă o lumină tulburătoare asupra comportamentului violent al suspectului.

Modul în care Eduard ar fi acționat în cazul crimelor sugerează un plan malefic. Potrivit anchetatorilor, suspectul a pus-o pe prima victimă într-un fotoliu de piele pe care i-ar fi dat foc, declanșând astfel un incendiu devastator. În cazul celei de-a doua victime, Eduard ar fi acționat în mod diferit, ucigând-o și sunând apoi de pe telefonul ei la numărul de urgență pentru a alerta autoritățile.

În ziua comiterii dublei crime, Eduard ar fi petrecut timp cu un alt român, iar după o cină la Delia, iar evenimente neplăcute au dus la izbucnirea tragediei. Pe fondul consumului de alcool, femeia i-ar fi dat pe cei doi bărbați afară din locuința sa. Într-o spirală a violenței, tânărul s-ar fi îndreptat apoi către Maria Rus, știind că aceasta se afla singură acasă.

În ciuda tuturor detaliilor cutremurătoare, Eduard a ales să nu facă declarații în fața anchetatorilor. În prezent, el se află în detenție, iar în cursul zilei de luni va fi prezentat în fața judecătorilor, unde va trebui să răspundă pentru crimele oribile care au lăsat comunitatea din Naro în stare de șoc și tristețe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: