Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Italia: Două românce au fost găsite moarte în case diferite

Tragedie în Italia: Două românce au fost găsite moarte în case diferite

Două românce au fost găsite moarte în Italia.

O tragedie șocantă a zguduit orășelul Naro din provincia Agrigento, Sicilia, unde două femei, presupus a fi românce, au fost descoperite moarte în case diferite în noaptea de joi spre vineri. Descoperirea macabră a fost făcută de pompierii care interveneau la un incendiu pe aleea Avenia.

Morți suspecte în Italia

Cadavrele celor două femei au fost găsite la aproximativ 200 de metri distanță unul de celălalt, iar unul dintre ele era carbonizat, conform informațiilor furnizate de autorități. Primele date indică faptul că cele două femei erau prietene, iar soțul uneia dintre ele ar fi decedat cu ceva timp în urmă, conform confirmărilor din mediile judiciare pentru Adnkronos.

Potrivit carabinierilor din Naro și departamentului operativ din Agrigento, principalul scenariu luat în considerare este acela al unei posibile duble crime. La locul tragediei s-au deplasat procurorul adjunct Elettra Consoli și procurorul adjunct Salvatore Vella pentru a coordona ancheta și a clarifica circumstanțele celor două decese.

Ce piste au anchetatorii

Pista principală investigată sugerează că există o legătură între cele două victime, iar carabinierii fac eforturi susținute pentru a stabili aceste conexiuni. Până în prezent, nu au fost efectuate arestări, iar interogatoriile persoanelor considerate suspecte sunt în curs de desfășurare.

Primarul din Naro, Maria Grazia Brandara, s-a declarat șocat de tragedie și a declarat pentru Adnkronos: „Am aflat vestea în această dimineață din presă, aștept mai multe informații pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat. Dar întreaga comunitate este șocată de o asemenea violență.”

„Nu le cunoșteam personal pe cele două victime, dar moartea lor rămâne o traumă pentru mica noastră comunitate. În calitate de primar, nu pot decât să simt o mare tristețe”, a adăugat primarul Maria Grazia Brandara. Autoritățile continuă să investigheze această tragedie șocantă, încercând să aducă lumină asupra circumstanțelor care au dus la decesul celor două femei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: