Redactia.ro
Home » Monden » Ce au descoperit medicii legiști în organismul lui Matthew Perry. Primele rezultate au fost făcute publice 

Ce au descoperit medicii legiști în organismul lui Matthew Perry. Primele rezultate au fost făcute publice 

matthew perry

Rezultatele testelor preliminare privind decesul lui Matthew Perry au fost aduse la cunoștința publicului. Potrivit presei internaționale, se afirmă că celebra vedetă în vârstă de 54 de ani nu a murit din cauza unei supradoze de fentanil sau metamfetamină. Iată detaliile!

Ce au descoperit medicii legiști în organismul lui Matthew Perry. Primele rezultate au fost făcute publice

Matthew Perry, cunoscut pentru rolul său în serialul „Friends”, a încetat din viață la vârsta de 54 de ani. Acest actor faimos, cunoscut pentru interpretarea personajului Chandler Bing în serialul de mare succes, a fost descoperit fără viață în locuința sa din Los Angeles.

Conform informațiilor publicate de TMZ și preluate de digi24.ro, testele preliminare indică că decesul lui Matthew Perry nu a fost rezultatul unei supradoze de fentanil sau metamfetamină. Potrivit autorităților care au furnizat declarații pentru aceeași sursă, în legătură cu moartea lui Matthew Perry s-au efectuat și teste mult mai detaliate.

S-a constatat, așadar, că faimosul actor nu prezenta urme de fentanil sau metamfetamină în organism. În plus, se efectuează teste toxicologice mai amănunțite pentru a determina prezența altor substanțe ilegale în sângele lui Matthew Perry sau dacă nivelurile medicamentelor prescrise erau crescute.

Rezultatele acestor teste, care pot contribui la stabilirea cauzei decesului de către medicul legist, vor fi disponibile în cel mult șase luni. În locuința cunoscutului actor, forțele de ordine au descoperit numeroase medicamente prescrise pentru diferite afecțiuni pentru care acesta a fost tratat, toate fiind eliberate pe baza unei rețete medicale.

Ce mesaj au transmis cei de la Warner Bros după moartea actorului

În curând după vestea despre decesul lui Matthew Perry, Warner Bros a exprimat un mesaj profund emoționant prin intermediul platformelor de socializare.

„Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte de neșters a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său de comedie a fost simțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni. Aceasta este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, a transmis Warner Bros.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: