Redactia.ro
Home » Știri » Ce au descoperit vameșii din Aeroportul Otopeni în bagajul unor pasageri. Nu le-a venit să creadă!

Ce au descoperit vameșii din Aeroportul Otopeni în bagajul unor pasageri. Nu le-a venit să creadă!

banda aeroport

Descoperire inedită în Aeroportul Otopeni. Inspectorii vamali din aeroport au descoperit ceva uimitor în bagajele unor pasageri sosiți de la Istanbul.

Bijuterii în valoare de 70.000 de lei, descoperite în valiza unui călător

Inspectorii vamali din Aeroportul Otopeni au descoperit în bagajele unor pasageri sosiți din Istanbul 388,62  de grame de bijuterii confecționate din metal galben și 449,76 de grame de bijuterii confecționate din metal alb. Acestea erau ascunse printre diferite articole de îmbrăcăminte.

Inițial, ajunși la biroul vamal, pasagerii au susținut că nu aveau nimic de declarat în încercarea de a se sustrage controlului vamal. Inspectorilor li s-a părut suspect comportamentul lor, iar controlul a fost efectuat. Nu mică le-a fost mirarea să descopere zeci de bijuterii care, dacă ar fi fost comercializate cu amănuntul, ar fi ajuns la suma de 70.000 de lei.

„În data de 19.02.2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători – Direcția Regională Vamală București, ca urmare a controlului efectuat asupra bagajelor de cală aparținând unor pasageri care călătoreau din direcția Istanbul, au descoperit 388,62 grame bijuterii confecționate din metal galben și 449,76 grame bijuterii confecționate din metal alb. Pasagerii au fost selectați în vederea controlului vamal de pe culoarul verde ”NIMIC DE DECLARAT”, aceaștia având intenția de a se sustrage controlului vamal. Bijuteriile erau ascuse în diferite articole de îmbracăminte. Valoarea bijuteriilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 70.000 RON”, a transmis Autoritatea Vamală Română în cadrul unui  comunicat.

Surpriza din bagaj! Ce au descoperit angajații unui aeroport din New York în bagajul unui pasager

Angajații aeroporturilor din întreaga lume sunt obișnuiți să descopere tot felul de obiecte neobișnuite în bagajele pasagerilor, însă până și ei pot fi surprinși din când în când. Iată ce au descoperit angajații unui aeroport din New York în bagajul unui bărbat.

Aparatul de scanare cu raze X a indentificat, în bagajul unui călător, ceva care părea să fie viu, ascuns între papuci de casă, sticle de vin și alte articole vestimentare. Angajații au fost șocați atunci când au descoperit că în valiză se afla o pisică roșcată. Felina nu părea să aibă răni, deși petrecuse ore bune în bagaj. Cu siguranță, ea nu ar fi supraviețuit zborului și s-ar fi asfixiat. Din fericire pentru toți cei implicați, felina nu a încercat să fugă atunci când a fost eliberată din valiză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: