Redactia.ro
Home » Știri » Ce au făcut jucătorii naționalei, imediat după victoria împotriva Elveției. Au curs râuri de șampanie și a plouat cu bani | VIDEO

Ce au făcut jucătorii naționalei, imediat după victoria împotriva Elveției. Au curs râuri de șampanie și a plouat cu bani | VIDEO

Euforia și bucuria au cuprins întreaga națiune română după victoria echipei naționale de fotbal împotriva Elveției, scor 1-0, care a asigurat calificarea la EURO 2024 de pe primul loc în grupa de calificare. Tricolorii au încheiat cu succes campania de calificare, iar momentul de glorie a fost sărbătorit cu fast și stil pe mai multe planuri.

Victoria adusă de golul marcat de Denis Alibec în minutul 50 a declanșat o adevărată sărbătoare pe Arena Națională. Tunurile de confetti au acoperit terenul, iar jucătorii, sub comanda lui Edi Iordănescu, au rămas pe gazon minute în șir pentru a împărtăși bucuria cu fanii entuziaști, care așteptaseră cu nerăbdare revenirea României la un turneu final, o așteptare ce a durat 8 ani.

Ce au făcut jucătorii de fotbal imediat după meci

Cu toate acestea, sărbătoarea tricolorilor nu s-a încheiat odată cu finalul meciului. Ei și-au prelungit bucuria și entuziasmul la celebrul restaurant Uanderful, situat pe Calea Floreasca, alături de soțiile și iubitele lor. Acest moment de relaxare și bucurie a fost pus sub semnul muzicii, iar Adi de la Vâlcea a fost invitatul special care a asigurat buna dispoziție a echipei naționale.

Adi de la Vâlcea, cunoscut pentru melodia sa îndrăgită „Lângă cine, lângă tine”, a oferit un spectacol muzical memorabil pentru fotbaliști. În plus față de hit-ul său consacrat, artistul a interpretat și alte piese care au făcut atmosfera să vibreze de energie pozitivă. Printre acestea se numără și melodia trupei Cargo, „Dacă ploaie s-ar opri,” și hit-ul cunoscutului interpret italian Eros Ramazzotti, „Se bastasse una canzone”.

În imagini se poate observa cât de bine s-au simțit jucătorii naționalei, pe ritmuri de manele și muzică de petrecere. A plouat cu dedicații și bani pentru Adi de la Vâlcea, iar paharele de șampanie au fost nelipsite.

Adi de la Vâlcea, manelistul preferat al jucătorilor de fotbal

Meritul lui Adi de la Vâlcea de a insufla bucurie și voie bună fotbaliștilor și familiilor acestora a fost evident, iar aceasta nu a fost prima sa întâlnire cu personalitățile din lumea fotbalului. De-a lungul timpului, artistul a fost surprins cântând pentru diverse figuri notabile, printre care se numără Gigi Becali, Vlad Chiricheș, Adrian Șut și Dan Nistor. Mai mult decât atât, Adi de la Vâlcea a dezvăluit că a primit numeroase tricouri semnate personal de către jucătorii care au solicitat prezența sa la diverse evenimente.

„Sunt foarte multe, pentru mine cam toate sunt valoroase. Le-am păstrat undeva într-un sac… Am multe tricouri cu semnături de la mai mulți fotbaliști, așa e. Poate că unul din cele mai valoroase ar fi cel cu titlul 23 al Stelei (n.r. FCSB), cu toate semnăturile jucătorilor.

Și acum păstrez legătura cu mulți dintre fotbaliști. Ne auzim la telefon. Da, am fost, de exemplu, cu avionul cu ei, când aveau zborul spre Valencia, cu echipa Steaua. Păstrez legătura cu mulți. Cu Chipciu, cu Rusescu, cu Dan Nistor, cu Nicolae Stanciu, ei mai vorbesc la telefon. Să nu-l uit pe Pintilii… Vă dați seama, am cam cântat la toți”, a declarat Adi de la Vâlcea pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: