Redactia.ro
Home » Monden » Ce au găsit poliţiştii în casa bărbatului care le hărţuia pe Mariana Ionescu Căpitănescu şi pe sora ei

Ce au găsit poliţiştii în casa bărbatului care le hărţuia pe Mariana Ionescu Căpitănescu şi pe sora ei

Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota, surori şi interprete de muzică populară, au fost hărţuite luni de zile de un obsedat de care, parcă, nu mai scăpau. Până la urmă, poliţiştii l-au prins pe individ.

Acesta este un bărbat de 39 de ani din județul Giurgiu.

Se temeau pentru viaţa lor

Cele două femei primeau apeluri şi mesaje insistente de la bărbatul care făcuse o pasiune pentru ele. Acum, acesta a fost reținut. Mariana Ionescu Căpitănescu și sora ei, Marcela Fota, au fost sunate insistent, de sute de ori pe zi. de acest individ.

Artistele ajunseseră să se teamă pentru siguranța lor. Au apelat la ajutorul poliției, și iată că, într-un final, bărbatul a fost reținut. Omul obișnuia să trimită mesaje vulgare și să sune în mod repetat de pe mai multe numere de telefon. Contactele celor două artiste sunt publice.

Mariana Căpitănescu a mărturisit luna trecută, în emisiunea „La Măruță”, că într-o zi a primit aproximativ 200 de apeluri, în decurs de numai două ore.

Ce au găsit poliţiştii la casa suspectului?

Polițiștii au efectuat o percheziție la locuinţa acestuia și au ridicat mai multe dispozitive electronice: laptop-uri și telefoane mobile. A fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărțuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Este ceva de groază ce poate să scrie acest om. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore. Apelurile de la el sunt în permanență. Activitatea mea acum e să țin telefonul pe mod avion. Noi suntem într-un real pericol”, mărturisea, în urmă cu ceva vreme, Mariana Ionescu Căpitănescu, într-o emisiune TV.

Se pare că agresorul era şi un mare inconştient. El era nemulțumit că Marcela Fota nu vrea să-i vorbească și-i închidea telefonul imediat ce își dă seama că este el cel care o suna. Bărbatul zicea, în urmă cu ceva vreme, că nu se teme de eventualele probleme cu legea, pentru că ar avea deja un dosar penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: