Redactia.ro
Home » Știri » Ce au putut să facă părinții unei mirese la nunta ei: „Am sunat-o pe mama și a spus că nu e treaba mea”

Ce au putut să facă părinții unei mirese la nunta ei: „Am sunat-o pe mama și a spus că nu e treaba mea”

Ce au putut să facă părinții unei mirese la nunta ei: „Am sunat-o pe mama și a spus că nu e treaba mea”

Părinții unei mirese au făcut un gest care i-a adus multă nefericire acesteia, chiar la nunta ei. Când au aflat despre ce este vorba, internauții au spus că părinții nu au acționat cum trebuie. Iată, concret, despre ce este vorba și de ce a fost atât de mâhnită mireasa.

Ce au putut să facă părinții unei mirese la nunta ei: „Am sunat-o pe mama și a spus că nu e treaba mea”

Mama și tatăl miresei au stârnit furie în mediul online după ce s-a aflat ce i-au făcut fiicei lor la nuntă. Femeia, proaspăt căsătorită, și-a spus povestea pe platforma Reddit și a detaliat ce a simțit când a văzut ce diferențe au făcut părinții între ea și sora ei mai mare.

În mod normal, mirele și mireasa primesc bani ca dar de nuntă, pe lângă alte bunuri materiale opționale. Bani au oferit și părinții miresei, dar nu asta a fost în neregulă. Părinții i-au oferit miresei mai puțini bani decât i-au dat surorii ei mai mari, la nuntă, fapt care a nemulțumit-o.

Iată ce a scris mireasa: „Eu și sora mea suntem foarte norocoase că am crescut cu părinți care câștigau foarte bine. Au fost generoși cu noi, dar ne-au crescut totuși să fim muncitoare și să nu depindem de ei ca adulți”.

Mireasa a mai precizat că atât ea, cât și sora ei au salarii bune, la fel și cumnatul ei. Soțul ei, în schimb, deși își iubește foarte mult meseria, nu obține neapărat un câștig generos. Iar diferența aceasta s-a observat în darul de nuntă pe care l-au primit de la părinții ei.

„În timp ce discutam cu sora mea, m-a întrebat dacă eu și soțul meu vom folosi banii primiți cadou la nuntă de la părinți pentru renovarea casei. Am rămas uimită, fiindcă darul (deși generos și apreciat de noi), nu acoperea mare lucru din renovare. Mi-a zis cât a primit ea în dar de la părinți și suma era mai mult decât dublă față de ce primisem eu. M-a încurat să cer lămuriri și exact asta am și făcut. Am sunat-o pe mama și răspunsul ei a fost că nu e treaba mea, dar din moment ce tot am întrebat, s-a întâmplat așa fiindcă sora mea a ales un partener cu venituri mult mai generoase și, deci, darul a fost pe măsura nivelului de trai ales de ei. La mine, darul a fost pe măsura nivelului de trai ales de mine și partenerul meu”.

Deși mireasa părea mulțumită de viața pe care a ales-o, acum a început să creadă că părinții ei sunt de altă părere. Când și-a confruntat mama cu privire la aceste diferențe, i s-a spus că sora ei „și-a ales un partener care se poate adapta la stilul de viață cu care este obișnuită”, așa că ei „i-au făcut un cadou corespunzător”.

„Sufăr din cauza celor întâmplate”, a dezvăluit mireasa, conform newsweek.com.

Internauții au reacționat și ei și și-au dat cu părerea: toți copiii trebuie tratați la fel de către părinți, nu trebuie făcute diferențe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: