Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere a adunat Adrian Minune de-a lungul timpului. Artistul se retrage din muzică

Ce avere a adunat Adrian Minune de-a lungul timpului. Artistul se retrage din muzică

GALERIE FOTO (4) Ce avere a adunat Adrian Minune de-a lungul timpului.

Ce avere a adunat Adrian Minune de-a lungul timpului. Îndrăgitul artist a anunțat că se va retrage din muzică în 2024. Fanii artistului încă speră ca acest anunț să fie o glumă. Adrian Minune îi încântă pe oamenii cu talentul său muzical de mai bine de 30 de ani. Ce avere a strâns manelistul de-a lungul anilor?

Ce avere a adunat Adrian Minune de-a lungul timpului. Artistul se retrage din muzică

În urmă cu câteva zile, Adrian Minune a făcut un anunț surprinzător. Artistul a transmis că se va retrage din muzică în 2024. Cântărețul are în spate zeci de ani de carieră și face parte din vechea gardă a artiștilor care cântă manele. De-a lungul anilor, melodiile sale au devenit cele mai ascultate melodii de petrecere, iar la toate evenimentele la care a participat, a fost un adevărat spectacol.

Așadar, după ani de zile de carieră, Adrian Minune a luat decizia să se retragă din muzică. 2024 va fi anul în care va pune jos microfonul și se va axa mai mult pe familia sa. Adrian Minune simte nevoia să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Cariera muzicală i-a adus multe avantaje, dar si dezavantaje. Artistul a stat departe de familia sa, deoarece trebuia să meargă la eveniment. Cu toate astea, de-a lungul zecilor de ani de carieră, Adrian Minune a reușit să adune o avere impresionantă. În prezent, cântărețul are 13 mașini, 15 vile, dar și accesorii de lux. A avut intotdeauna un tarif mare la evenomente. Cei care vor ca manelistul să intretină atmosfera, au scos din buzunari 6.000 de euro, existând și momente in care Adrian Minune primea 20.000 de euro pe seară.

Cântărețul de manele a renunțat la scoală pentru a face o carieră în muzică

Adrian Minune este un nume cunoscut in muzica lăutărească românească. Artistul a descoperit pasiunea pentru muzică la doar șase ani, iar din acest moment a inceput să cânte la petrecerile școlare. Adrian Minune a urmat școala generală din Colentina, unde s-a făcut remarcat datorită calităților vocale. „Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulată „Acolo este țara mea”. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei…Deci la doar 6 anișori sa descoperit ca am aptitudini muzicale.”, spunea cântărețul în cadrul unui interviu.

Bunicii au fost cei care i-au cumpărat primul instrument muzical, acordeonul, și l-au înscris la cursuri muzicale. Acesta a fost momentul în care Adrian Minune a intrat in industria muzicii. A renuntat la studii inainte de finalizarea clasei a IX-a și a continuat să participe la diverse evenimente. A avut multe colaborări cu mulți lăutari, dar succesul adevărat a venit atunci când a început să colaboreze cu Dan Bursuc.Prima apariție pe scenă ca interpret de manele a fost cu piesa „ Of viața mea ” cântată cu Costi Ioniță, alături de care a devenit cunoscut printre iubitori de manele. „Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim solist.

Elevii din clasele 4 – 8 mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă bunicii mei(Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari, mi-au cumpărat acordeon și m-a dus la un profesor de muzică D-ul Sfantu, iar mai apoi la Domnul Florian.”, declara Adrian Minune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: