Redactia.ro
Home » Monden » Veste șoc pentru maneliști! Adrian Minune se retrage din lumea muzicii

Veste șoc pentru maneliști! Adrian Minune se retrage din lumea muzicii

Adrian Minune a surprins pe toată lumea cu ultimele sale declarații. Deși este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, cântărețul a decis să se retragă din lumea muzicii. Adrian Minune a mărturisit la „Xtra Night Show” că nu va mai cânta la nunți sau evenimente private. Iată când se retrage Adrian Minune din lumea muzicii și care este motivul!

Veste șoc pentru maneliști! Adrian Minune se retrage din lumea muzicii

Invitat la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Adrian Minune a făcut tristul anunț. Motivul, însă, este unul destul de îmbucurător pentru apropiații săi. Asta, pentru că artistul își dorește mai mult timp liber, tocmai, pentru a-l valorifica alături de familia sa.

„În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt.

În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Carmen, de nevastă-mea, de gagicile mele…”, a declarat Adrian Minune, la Xtra Night Show.

Adrian Minune nu a mers la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Care a fost motivul

Recent a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea showbiz-ului românesc. Florin Salam și Roxana Dobre s-au cununat religios. Bineînțeles, mulți artiști cu renume au fost invitați, printre aceștia chiar și Adrian Minune cu familia sa.

Cu toate astea, însă, artistul cel din urmă menționat nu a putut participa la marele eveniment. Tot în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” artistul a mărturisit de ce nu a putut să fie prezent la nunta colegului său de breaslă.„Eu am fost plecat în Serbia, a fost o nuntă de am luat-o de anul trecut în care a fost pandemia.

Toată familia mea a fost invitată acolo (n.r. nuntă Florin Salam), dar și eu, însă eu nu am putut să ajung deoarece eu nu mă joc cu banii altora. Pentru că unii fac banii mai ușor, iar alții mai greu. Ceea ce vorbesc eu îmi place să fie ștampilă.”, a declarat Adrian Minune, la emisiunea lui Dan Capatos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: