Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Alexandru Arșinel. Actorul își închiriează vila de la 2 Mai

Ce avere are Alexandru Arșinel. Actorul își închiriează vila de la 2 Mai

GALERIE FOTO (3) Alexandru Arsinel , avere

În urmă cu două luni, Alexandru Arșinel s-a mutat împreună cu familia sa în Sinaia, iar vila pe care o deține în stațiunea 2 Mai a închiriat-o. Află câți bani plătesc turiștii pentru a locui câteva zile în vila lui Alexandru Arșinel.

Ce avere are Alexandru Arșinel. Actorul își închiriează vila de la 2 Mai

Pentru a se detașa de căldură, Alexandru Arșinel a decis să se mute împreună cu soția sa, Marilena, la Sinaia, pentru a respira un aer curat. Așadar, actorul a decis să închirieze vila pe care deține în stațiunea 2 Mai.

Conform Booking, în urmă cu doi ani, când actorul a mai încercat să-și închirieze vila, pentru a petrece cinci nopți în perioada 14-19 septembrie, două familii trebuiau să plătească 4.139 lei, plus taxe și costuri.Pentru o săptămână de vacanță în septembrie, prețul ar putea ajunfe la 6.158 lei, relatează Viva.ro.

Conform descrierii casei, aceasta are un lounge comun, grădină și facilități de grătar, fiind dotată cu aer condiționat, are trei dormitoare, bucătărie, zonă de relaxare și două băi.

Ce avere are Alexandru Arșinel?

Alexandru Arșinel în vârstă de 81 de ani, mia deține pe lângă această vilă de la 2 Mai, o casă de vacanță la Sinaia, de 140 metri pătrați și o casă în Buftea, și o locuință de 225 metri pătrați în București.

Soția lui Alexandru Arșinel este imobilizată la pat, după ce a căzut și s-a lovit la cap. Actorul a declarat că îi este foarte greu să-și privească soția în această stare.

Soția mea este imobilizată la pat. Este îngrijită de o femeie cumsecade. Acum am adus-o la munte, la aer curat’, spune actorul. Nu există tratament pentru ca soția actorului să își poată recupera mobilitatea. El mereu a suferit pentru soția sa. ‘Mi-e greu s-o văd cum este şi cum suferă. Mi-e greu să mă uit în ochii ei. Este cel mai greu lucru, dar trebuie să nu mă plâng. Dumnezeu ne ajută şi o să traversăm şi momentele acestea‘, a precizat Arşinel.

Cei doi au împreună doi băieți, Bogdan Arșinel și Cristian Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: