Redactia.ro
Home » Știri » Drama lui Alexandru Arșinel. Accidentul stupid care îi umbrește bătrânețea celebrului actor

Drama lui Alexandru Arșinel. Accidentul stupid care îi umbrește bătrânețea celebrului actor

Drama lui Alexandru Arșinel. Accidentul stupid care îi umbrește bătrânețea celebrului actor

Alexandru Arșinel este unul dintre pionerii teatrului românesc. Deși e la vârsta la care ar putea să culeagă laurii și să-și trăiască în tihnă bătrânețea, actorul trăiește o dramă despre care vorbește rareori. Un accident stupid, petrecut acum trei ani și jumătate, i-a schimbat complet viața actorului și soției sale, Marinela.

Drama lui Arșinel. Soția a rămas paralizată după ce a căzut pe scări

Are o relație de mai bine de 50 de ani cu Marinela, femeia care i-a stat mereu în umbră. Iar ceea ce trebuia să fie o bătrânețe fericită și liniștită s-a transformat într-o clipită într-una de coșmar. În urmă cu trei ani și jumătate, soția actorului a căzut pe scări, în cap, și a rămas paralizată. De atunci, actorul o îngrijește, având drept sprijin doar o prietenă de familie. I se mai alătură și copiii, din când în când, însă actorul e de nedespărțit de soția sa.

Vorbind despre drama pe care o trăiește, dar și despre problemele de sănătate cu care se confruntă chiar el, Arșinel recunoștea, pentru Click, că nu e o perioadă chiar bună din viața lui. “Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol”, a spus îndrăgitul actor.

Alexandru Arșinel a împlinit 81 de ani

Pe 4 iunie 2020, Alexandru Arșinel a împlinit frumoasa vârstă de 81 de ani. Dorința lui? Să mai poată juca pe scena teatrului.

“Îmi doresc să n-avem parte de acest blestem trimis asupra noastră, CoVid-19. Să reluăm activitatea la teatru, atât cât se poate, să nu depindem de bugete, să avem o conduită normală, să nu avem impedimente din partea conducerii.

Să avem condiţii normale de lucru. Noi suntem mulţi la teatru, sunt dansatori, oameni din orchestră, maşinişti, toţi trebuie plătiţi.

Şi suntem necăjiţi pentru că nu ştim ce se întâmplă. Directorul Vasile Muraru se descurcă, e apropiat de artişti. Sperăm să se redeschidă grădina de vară a Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” şi să jucăm acolo. Aveam în plan o premieră”, a mai spus Alexandru Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini