Redactia.ro
Home » Știri » Ce probleme de sănătate are Alexandru Arșinel. Suferința lui cea mai mare este, însă, cu totul alta

Ce probleme de sănătate are Alexandru Arșinel. Suferința lui cea mai mare este, însă, cu totul alta

Ce probleme de sănătate are Alexandru Arșinel. Suferința lui cea mai mare este, însă, cu totul alta

Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă extrem de dificilă pentru el, de câșiva ani încoace. Ceea ce îl face să sufere pe actor nu este propria lui stare de sănătate, ci aceea soției lui, care este paralizată în întregime.

Chiar dacă astăzi este ziua lui de naștere, marele actor nu încetează să se gândească la gândurile rele și la frământările care îl împiedică să fie cu adevărat fericit. Alexandru Arșinel a împlinit astăzi 80 de ani și starea lui de sănătate nu mai e cea de odinioară, dar suferința lui cea mai mare este pricinuită de soția lui.

Soția lui Alexandru Arșinel este paralizată

Mariana, cea care îi este alături de mulți ani de zile, este paralizată la pat de 3 ani de zile. Atunci, ea a avut un accident stupid care a marcat-o pe viață. Femeia a fost operată, dar a paralizat în întregime, după cum explică actorul.

„Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rares, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria”, a povestit Alexandru Arșinel pentru click.ro.

Cea mai mare suferință a lui Arșinel

Problema soției lui îl macină atât de tare încât uneori uită chiar de el. Actorul are, la rândul lui, mai probleme de sănătate și spune că ia și câte 20 de pastile într- singură zi, pentru toate afecțiunile sale.

„Foarte rar mă mai întreb cum sunt. Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. (…)

Da, masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi: dimineaţa când mă trezesc, la 10, la 14, la 20 şi seara înainte de culcare’, mărturisește Alexandru Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: