Redactia.ro
Home » Știri » Alexandru Arșinel, în stare gravă la spital

Alexandru Arșinel, în stare gravă la spital

Alexandru Arșinel, în stare gravă la spital

Vești proaste despre celebrul și îndrăgitul Alexandru Arșinel. Artistul a ajuns de urgență la spital. Se pare că fostul partener de scenă a regretatei artiste Stela Popescu are probleme grave de sănătate.

Se pare că artistul ar fi ajuns la spital împreună cu soția sa și a fost imediat internat pe secția de terapie intensivă. Alexandru Arșinel a ajuns la spital cu tensiunea foarte mică. Medicii au hotărât că starea lui Alexandru Arșinel este foarte gravă și l-au internat imediat. Informația a fost făcută pubică abia ziua următoare.

Artistul a fost externat a doua zi. Starea lui s-a stabilizat, însă și el și soția lui sunt bătrâni și au probleme grave de sănătate.

„Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul. Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin” a spus Alexandru Arșinel.

„A fost ținut în spital, avea tensiunea 8 cu 6. A fost pus la aparate și, în această dimineață, a început să fie bine. Medicii au vrut să-l țină în spital, însă Alexandru Arșinel și-a dorit să plece acasă”

Alexandru Arsinel s-a îmbolnăvit din cauza supararilor

„Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi”, a povestit actorul.

Citește și: Fratele lui Ștefan Rebeja s-a electrocutat pe podul CFR Herăstrău

Loading...