Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Clotilde Armand, primarul sectorului 1, conform declarației de avere

Ce avere are Clotilde Armand, primarul sectorului 1, conform declarației de avere

Clotilde Armand este unul dintre cele mai întâlnite nume în această perioadă, odată cu scandalul gunoaielor de pe străzile Sectorului 1 din Capitală. Însă iată ce scrie în declarația de avere a edilului Sectorului 1.

De numele Clotilde Armand se leagă acum unele dintre cele mai controversate subiecte ale momentului, scandalul gunoaielor din Sectorul 1 și scandalul alegerilor din București, pe marginea cărora au tot planat suspiciuni de fraudare.

Ce avere are Clotilde Armand

Clotilde Armand, primar al Sectorului 1, are o avere impresinantă, împreună cu soţul ei, Sergiu Moroianu, potrivit declarației de avere.

Mai exact, așa cum scrie în declarația de avere a lui Clotilde Arman, făcută în 2019, cei doi soți au împreună mai multe terenuri în România, mai multe case locuit și depozite bancare în valoare de peste 180.000 de euro, precum și aproape 100.000 de euro în fonduri de pensii private.

Averea deținută de Clotilde Armand alături de soțul ei include 12 terenuri în România, două case de locuit  două apartamente în Bucureşti (242 de metri pătraţi şi 300 de metri pătraţi), dar şi două autotorisme.

Familia lui Clotilde Armand are 140.000 de lei şi aproape 250.000 de euro în conturi. La această sumă se adaugă  depozite bancare în valoare de peste 180.000 de euro şi aproape 100.000 de euro în fonduri de pensii private. Clotilde are și titluri de stat la BCR în valoare de 75.000 de euro.

Candidata USR-PLUS şi PNL la Sectorul 1 a primit 68.000 de euro anul trecut, ca indemnziaţia de europarlamentar.

Cine este Clotilde Armand

Născută în Franța, Clotilde Armand s-a stabilit în România în anul 1999, imediat ce s-a căsătorit cu Sergiu Moroianu. Actualul primar al Sectorului 1 și-a cunoscut soțul în timpul studiilor la Institutul de Tehnologie Massachusetts.

În vârstă de 47 de ani, Clotilde Armand este de profesie inginer și mamă a 4 copii.

Clotilde Armand a scris și o cartea autobiografică pe care a intitulat-o „Am ales Romania. Povestea mea”. Aici, noul primar al Sectorului 1 a povestit cele mai marcante momente ale vieții sale. Printre cele mai dure lovituri sunt și pierderea a doi copii.

„ Cand s-a nascut Ondine, am inteles ca toti bebelusii mei vor semana intre ei. Numai prin felul in care ii infasam ca bebelusi ii vom recunoaste mai tarziu in poze. Cand am venit vara, am plecat la parintii mei sa o botezam pe Ondine.

Eram toti fericiti, am mancat drajeurile traditionale, cum este obiceiul la botezuri in Franta. O saptamana mai tarziu, Ondine nu s-a mai trezit din somn.

Se apropia de patru luni. Medicii au facut o autopsie completa si concluzia a fost ca a murit de sindromul mortii subite a sugarului. A fost primul nostru soc puternic din viata. Nici nu stiam ca se poate intampla acest lucru”, a scris Clotilde Armand în cartea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: